Rebel Vilson, australijska glumica, pevačica i komičarka, godinama je bila jedna od najomiljenijih "holivudskih buca", koju smo obožavali u brojnim komedijama i drugim filmskim i televizijskim ostvarenjima. 

Međutim, kako stvari stoje, talentovana glumica rešila je da se otarasi epiteta "debeljuce", te je ovu godinu startovala kao jedna od brojnih slavnih dama koje su u 2020. godini šokirale svojom telesnom transformacijom.

Gubitkom više od 40 kilograma Rebel je stala rame uz rame sa Adel, Keli Ozborn i Džesikom Simpson koje su takođe, poput slavne glumice, izgubile na desetine kilograma. 

Rebel, koja je svoj izgled transformisala u potpunosti, voli da se pohvali na Instagramu, a u poslednje vreme nosi i izazovniju garderobu, pa su mnogi primetili da je na fotografijama upotrebila i malo "magije", odnosno, pribegla je aplikacijama kojima je svoju figuru malo dorađivala. 

rebel vilson
printscreen/instagram/rebelwilson 

Kako su prenosili strani mediji, izgled je sredila autofagijom, ali i napornim treninzima. Jedan od razloga, pored zdravlja, bio je i to što je želela da dobija i drugačije uloge.

Iako je njen gubitak kilograma neosporiv, poslednje paparaco fotografije otkrile su da se Rebel i dalje bori sa viškom na stomaku, ali se to na njenom Insta profilu ne može uočiti. Naravno, na kraju dana, i ona je samo čovek i želi da izgleda što bolje na fotografijama, te joj upotrebu Fotošopa ne možemo uzeti za zlo. 

rebel vilson
Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Rebel se jednom prilikom pohvalila činjenicom da je dostigla svoju idealnu kilažu od 75 kilograma i to mesec dana pre roka koji je sebi zadala. 

"Postigla sam željenu težinu i ostalo mi je mesec dana. Iako uopšte nije stvar u brojki na vagi, već u zdravlju, trebalo mi je nešto opipljivije i dostižnije, pa zadala samoj sebi cilj. A to je bilo tih 75 kilograma", objavila je Rebel jednom prilikom na svom Instagramu.

Zvezda filmova "Pitch Perfect" priznala je kako su joj neretko i reditelji plaćali da bude krupnija, ali onda je ipak odlučila da okrene život za 180 stepeni. 

Jedno je sigurno, Rebel nikad bolje nije izgledala, i možemo samo da joj skinemo kapu za ogroman trud koji je uložila. 

Kako je glumica izgledala ranije, a kako izgleda sada, pogledajte u galeriji ispod: 

printscreen/instagram/rebelwilson Rebel Vilson, gubitak kilograma