Za britanskog di-džeja Dejvida Getu (53) zaista se može reći da je kao vino. Što je stariji, to sve bolje izgleda, a njegove poslednje fotografije bez majice bacile su obožavateljke u trans.

A kako i ne bi?

Geta je snimljen na plaži u Majamiju sa devojkom Džesikom Ledon, koja je od njega mlađa 24 godine. Iako je lepotica uglavnom ta koja krade pažnju svih kada se pojavi, ovog puta, sve oči bile su uprte u Getin isklesani torzo. 

Fotografije zgodnog di-džeja preplavile su društvene mreže i fanovi se ne mogu načuditi činjenici da izgleda mlađe nego pre 10 godina, a njegovim neverovatnim preobražajem pozabavili su se i stručnjaci.

dejvid geta
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Poznato je da je Geta zaljubljenik u sport i većinu slobodnog vremena provodi surfujući, igrajući tenis i vežbajući jogu, a fitnes trener Alek Paren tvrdi da upravo ovim aktivnostima duguje mišiće, kao i mladalački izgled.

"Surfovanje jača trbušne mišiće i poboljšava ravnotežu, tenis poboljšava brzinu i snagu, a joga pomaže u održavanju mladosti", objasnio je trener za Daily Mail.

Danas izgleda poput Apolona, a zanimljivo je da je do pre nekoliko godina koristio Photoshop da bi izgledao mišićavije na fotografijama na društvenim mrežama. 

Naravno, paparaco fotografije sada pokazuju da za tim više nema potrebe.

Dejvid je u intervju za Ask Men 2017. godine objasnio i kako uspeva da nađe vremena za vežbanje uz svoj prenatrpani raspored.

"Probudim se, doručkujem, odem u teretanu, ručam i onda započinjem s poslom. Nakon nastupa odmah idem na spavanje i ne idem po žurkama", objasnio je i istakao da se trudi da zadrži svoju rutinu gde god se nalazi.

"Moj je cilj telesna rekompozicija. To znači da želim zadržati svoju težinu i masnoće zameniti mišićnom masom. Ne pokušavam da postanem velik, samo želim da budem jači i da imam definisane mišiće", rekao je tom prilikom, a čini se da mu je to sada konačno i pošlo za rukom.

Geta se takođe brine o ishrani i ne pije alkohol i ne puši cigarete, što mu je sigurno pomoglo da održi mladalački izgled, ali stručnjak za kožu dr Ros Peri takođe veruje da di-džeja odsustvo bora duguje čestim posetama dermatologu.

"Verovatno redovno odlazi na laserske tretmane kako bi uklonio sitne bore i oštećenja od sunca sa kože, zbog kojih izgleda daleko mlađe nego što jeste", objasnio je lekar za Daily Mail, ali je dodao i da je moguće da je podigao kapke kako bi učinio da njegove oči izgledaju manje umorne i samim tim i mlađe.

Geta mladolikost sigurno delimično duguje i svojoj 29-godišnjoj devojci sa kojom godinama pokušava da održi tempo, a zbog nje je navodno napustio bivšu suprugu Keti s kojom je bio u braku 22 godine i sa kojom ima dvoje dece, sina Tima Elvisa Erika i ćerku Endži.

Jedno je sigurno, ako želite da izgledate poput slavnog di-džeja, vreme je da zasučete rukave i korigujete lifestyle. Dakle - ishrana, zdrave navike, trening, i rezultati ne mogu da izostanu!