Kada se pojavila HBO serija "Euforija", mnoge dame bile su oduševljene likom Nejta Džejkobsa, i ruku na srce, ko ne bi bio? Gotovo preko noći, mladi Džejkob Elordi postao je planetarno popularan i osvojio srca mnogih tinjdžerki.

Što bi rekli - visok, zgodan, lep... ali i zauzet. Naime, on je još od prošle godine u vezi sa Kajom Gerber, ćerkom nekadašnjeg supermodela, Sindi Krafod. Par uglavnom privlači pažnju gde god se pojavi, ali mladi Džejkob Elordi i mimo toga diže prašinu svojim neobičnim odevnim kombinacijama i aksesoarima. 

Zbog toga ga mnogi porede sa pevačem Harijem Stajlsom koji takođe ima neobičniji stil, a nije mu strano ni lakiranje noktiju i slično. Ipak, kako je u mnogim intervjuima otkrio, veliki je fan Hit Ledžera koji je bio poznat po takođe ekcentričnijim outfitima.  

Sada su ga paparaci uslikali tokom odlaska na kafu, a pored neobične odevne kombinacije, odnosno leopard jakne koja "vrišti" koliko je upečatljiva, pažnju je privuklo nešto poptuno drugo. Naime, ako vam pogled padne nešto niže, videćete da je poznati glumac bos. 

dzejkob elordi
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U redu, jeste da je u Malibuu toplije nego u Srbiji, ali kako prognoze kažu i tamo je negde oko 14 stepeni. Dakle, da zanemarimo činjenicu da hoda bos, ponavljamo bos, po asfaltu koji je sve samo ne čist, temperature su više za zimske čizme, nego da se šetkamo naokolo bez čarapa.

Zbog toga su mnogi na Tviteru prokomentarisali da "te pete posle niko neće moći da oriba". 

Podsetimo, Džejkom u seriji "Euforija" igra zajedno sa maestralnom Zendajom, a za one koji ne znaju, radnja prati grupu srednjoškolaca kroz njihova iskustva o seksu, drogi, prijateljstvu, ljubavi, identitetu i traumi. Serija je dobila pozitivne kritike iako je postala predmet kontroverze zbog upotrebe golotinje i seksualni sadržaj, koji su neki kritičari smatrali preteranim. Pored toga, džejkob je dobio i titulu "najslađeg zloće" zbog lika koji glumi. Trenutno se snima i druga sezona.

Ipak, čini se da je u realnom životu sve samo ne "loš dečko". Naprotiv. Vezu sa lepom manekenkom Kajom, započeo je prošlog septembra, a prvu zajedničku fotografiju koja je ujedno bila i potvrda veze, objavili su za Noć veštica kada su se maskirali u Elvisa i Prisilu Prisli. 

Jedno je sigurno, uz takav izgled i talenat, očigledno je da Džejkoba tek čekaju velike uloge, ali bi možda ipak bilo dobro da promeni stilistu ili da se barem obuje. Više njegovih slika, pogledajte u galeriji ispod: 

Youtube Transformacija mladog glumca