Neki ljudi spremni su da zarad slave otkriju i svoje najmračnije tajne. Ali kad se na to doda i onaj "viši cilj", onda se, kao po pravilu, dobija se priča po proverenom receptu - on vara, ona jadna nije znala, a sve je rekla da ženi "otvori oči". 

Da se razumemo - svako ima pravo da radi šta hoće, ali barem kod javnih ličnosti lako je proveriti da li je neko stvarno zauzet ili ne. U ovom slučaju, radi se o Sindi Čejs i Tristanu Tomsonu, vereniku Kloi Kardašijan sa kojim rijaliti učesnica ima i dete. 

I sad se očekuje da zaista poverujemo da "sirota" Sindi stvarno nije znala da je Tristan ipak bio u vezi sa Kloi a medijski natpisi mesecima su brujali najpre o njegovim pokušajima pomirenja, a potom i o veridbi zapečaćenoj ogromnim dijamantskim prstenom koji je Kardašijanka pokazivala ponosno na svakom koraku. 

I tako je još jedna ljubavnica Tristana dobila na značaju i slavi, a mediji naravno, budnim okom prate sve što Sindi uradi. 

Uostalom, zna se da svaka osoba koja dođe u kontakt sa Kardašijanima postane zvezda. Kod nekih je to samo onih "5 minuta", a neki su od toga napravili karijeru. uzmimo za primer Larsu Pipen, nekadašnju najbolju prijateljicu Kim Kardašijan, koja se najpre muvala sa Kanjeom, a potom je i spavala sa Tristanom.

Sada je u žižu javnosti dospela Sindi Čejs, Instagram model, kada je u jednom podkastu otkrila da je bila intimna sa Tristanom.

Sindi je rekla da je košakrkaš lagao da je slobodan, kao i da je raskinula sa njim istog trenutka kada je shvatila šta posredi.
"Bio je dobar, svašta smo radili", otkrila je u ispovesti i dodala da ju je Tristan kontaktirao nakon toga, ali nije otkrivala je li se javila i o čemu su razgovarali.

Bilo kako bilo, Sidni je dobila hiljade novih pratilaca na Instagramu, a paparaci je svuda slede. Sada su je prvi put uslikali nakon skandala, kada je otišla na večeru sa prijateljima.

sindi cejs
The Last Jedi Master / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U crnom topu i farmericama, Sidni svakako ne izgleda kao neko kome medijska pažnja smeta, a ostaje da vidimo da li će od svega ovoga uspeti da izgradi novu karijeru i skandal dobro unovči.

Naposletku, nažalost se i tako danas rađaju zvezde.