Ako vam je jedna od najboljih prijateljica Kim Kardašijan, jasno je da morate da izgledate dobro. A sa dobrim izgledom i slavnim prijateljima, dolazi i kretanje u visokim krugovima društva.

Doduše, u slučaju ove dame, više je značilo: skandalozna karijera, ljubavni brodolomi, ali i prekid prijateljstva sa čuvenom Kardašijankom. 

Naravno, reč je o Larsi Pipen (46) koja je ponovo dospela u žižu interesovanja kada se otkrilo da se zabavlja sa 20 godina mlađim NBA košarkašem Malikom Bislijem, koji je zbog nje ostavio suprugu Montanu Iao i malo dete.

larsa pipen
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naime, Montana je tvrdila da su joj rekli kako sa detetom mora da napusti porodični dom u roku od deset dana zbog skandala, a onda je krenula drama s plaćanjem alimentacije. Naime, Iao je dobila alimentaciju od 6500 dolara mesečno, iako je tražila 15 hiljada dolara, kao i još 20 hiljada za sudske troškove, a onda je Bisli osporio očinstvo svog sina i navodno tražio DNK test kako bi saznao da li je stvarno biološki otac malog Makaija.

Nakon svih zavrzlama ovog ljubavnog trougla, neko bi pomislio da će konačno uživati u ljubavi i biti srećni, međutim, sve su jača bila šuškanja da Larsa i Malik više nisu zajedno, a da je razlog tome fizička udaljenost.

"Larsa i Malik više nisu zajedno. Stvari su postale komplikovane zbog putovanja. I dalje komuniciraju, ali nisu zajedno", rekao je izvor za portal "E!".

"Larsa je investirala u digitalni fitnes brend "Tonal" i zaradila mnogo novaca. Kupila je novi Ferrari kako bi proslavila uspeh, i zaista je fokusirana samo na posao", dodao je izvor.

Sudeći po njenom Instagramu, izgleda da joj raskid nimalo teško nije pao. Larsa objavljuje fotke s odmora na Karibima, a ponovo je pozirala u mini bikinijima u kojima se hvali figurom, za koju se odavno zna da je sve samo ne prirodna, odnosno da je bukvalno napravljena po uzoru na Kardašijanke. 

Doduše, u komentarima su joj mnogi pisali kako odlično izgleda, ali se našlo i nekoliko negativnih izjava jer je ipak svojim postupcima kroz godine skupila i "hejtere".

"Zahvaljujem se mami svaki dan što ne objavljuje ovakve fotografije", "Može da izgleda sjajno do sutra, ipak je pokušala da skine muža Kim", samo su neki od komentara. 

Podsetimo, iako je Larsa javno demantovala priču, dugo je među holivudskim džet-setom kolalala priča da Larsa više nije prijateljica sa Kim zbog flertovanja sa Kanjeom. Iako je Pipenova u intervjuima pričala kako je zapravo Kanje bio ljubomoran na njen odnos sa slavnom Kardašijankom, u isto vreme su se pronele glasine da se muvala sa još jednim zauzetim momkom, Tristanom Tomsonom, dečkom Kloi Kardašijan.

Ipak, čini se da su te priče i pored pojedinih komentara ipak iza nje. Kako stvari stoje, uživa u životu i ne haje za negativne komentare, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Pogledajte kako izgleda sa filterima i bez njih...