Šokantna je Kim Kardašijan, ali smo se na nju i navikli, pa nas više šokira njena "kopija"iz Nemačke Metiša Šefer.

Metiša Šefer je, kako joj "nadimak" kaže, fizički veoma slična slavnoj Kim Kardašijan. Ona se maksimalno potrudila da ta sličnost bude što izraženija, uz pomoć plastičnih operacija, šminke, stila odevanja, ali i zahvaljujući fotošopu.

Metiša nije spremna (zasad) za veću transformaciju izgleda, pa ima daleko manje izražene obline od onh koje "krase" Kim.

I pored toga lako možete da je pomešate sa Kim, što na plaži, što na malim ekranima. Metišu je televizijska publika gledala u "Blood Fleast" i "Ženama sportista u Majamiju" dok je bila u vezi sa Larijem Inglišem, zvezdom američkog fudbala.

Metiša Šefer
MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia 

Veza sa Inglišem je pukla, baš kao i njena kratka romansa sa Dejvidom Mekintošem, bivšim verenikom Keli Bruk.

Metiša Šefer
VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Metiša je sa Mekintošem počela da se zabavlja ubrzo nakon što je on raskinuo sa prelepom brinetom, ali poznata Nemica nije bila krivac za njihov raskid.

Mekintoš je Keli Bruk ostavio zbog psihičkog zlostavljanja, a Metiša na svu sreću ne zlostavlja partnere, ali zato priređuje velika iznenađenja na Instagramu gde ima preko 900 hiljada pratilaca.

Mnogi su primetili da je Nemica zavisna od fotošopa, jer gotova svaka njena slika na Instagramu je toliko obrađena da uživo, kako kažu nije ni nalik sebi iz realnosti.

Ali od nekog koga zovu nemačka Kim ni ne očekuje se bilo šta drugo. Pisalo se da je Metiša bila u vezi sa Sadetinom Saranom nakon što je turski biznismen okončao vezu sa pevačicom Eminom Jahović.

Pogledajte u nastavku neverovatnu sličnost između Kim i Metiše: