Verujemo da je mnogima san da upoznaju svoje omiljene poznate ličnosti. A šta biste radili kada bi vam se ukazala prilika da radite za njih? Iako posao asistenta zvuči primamljivo, i ima veliki broj pogodnosti, kao što su putovanja i druženja sa zvezdama, postoji i ona druga strana medalje.

Nekad biste prosto morali da obavljate i neke čudnije stvari. Od pripreme hrane, donošenja kafe (što se u neku ruku podrazumeva), pa sve do izduvavanja nosa, pridržavanja slamčice i slično.

Neki od asistenata poznatih otkrili su neke od tajni, a verujemo da ćete se sada dobro zamisliti na ideju da radite za omiljenu slavnu osobu, ma koliko je voleli.

Arijana Grande 

Mlada pevačica našla se u centru skandala pre par godina, kada je snimljena u naručju svog asistenta dok opušteno gleda svoj telefon i ispija veliki šejk. Tom prilikom je izjavila, navodno u šali, da ju je mrzelo da hoda, a i da nije želela da uništi nove čizme, pa je njen asistent zadužen i da je nosi, ukoliko ustreba.  

arijana grande
Youtube 

Kim Kardašijan

Gde početi kada je u pitanju rijaliti zvezda? Osim što je zasenila i Maraju Keri po zahtevima, i što je nadaleko poznato o kodeksu poverljivosti koji moraju da poštuju svi njeni zaposleni, Kim ne preže od toga da svoje asistente dobro "upregne" i za potrebe snimanja. Tako su jednom prilikom, tokom snimanja na Tajlandu, njeni asistenti morali da joj zadnjicu prekrivaju peskom. Čini nam se ipak da mnogi ovako nekom zadatku ne bi odoleli. 

kim kardašijan
Instagram 

Maraja Keri 

Pevačica već dugi niz godina važi za jednu od najzahtjevnijih diva. Godine 2008. njeni tadašnji vokalkni treneri Dejvid i Keri Grant, tvrdili su da je pevačica unajmila nekoga ko će joj držati piće sa slamčicom.

"Imala je ženu koja joj je držala piće sa slamčicom. To je sve što je ona radila, letela je oko sveta kao držač pića", kazao je tada Keri.

Kajli Džener

Kajli je imala svog asistenta koji bi je probudio svako jutro, a onda krenuo da joj priprema doručak. Ali... naravno da postoji ali! Kajli je poznata kao neko ko ne voli da eksperimentiše sa hranom, pa je zahtevala da je svakog jutra čeka identičan smuti čim ustane iz kreveta.

Ešli Grejam 

Manekenka Ešli jednom je priznala, da je imala asistentkinju koja je čak i dostavljala njen uzorak stolice doktorima.

"Najpre je morala da obavi sve zadatke koji su joj povereni, a tu spada i da odnese moju stolicu doktorima. Učiniće sve za mene", rekla je Ešli u jednom intervjuu. 

Eva Longorija

Eva je imala asistetkinju na Filmskom festivalu u Kanu 2021. Njen posao je bio da sve vreme ide za glumicom i namešta joj haljinu dok pozira na crvenom tepihu.

Bruno Mars

Koliko god voleli pevača, nismo sigurni da biste radili ovako nešto. Navodno je pevač imao asistenta sa maramicama koji bi mu izduvao nos. Jer, realno, ko to još voli da radi? Pa Bruno barem može da plati da to neko uradi umesto njega. 

Tamara Eklston

Ćerka milijardera i nekadašnjeg šefa Formule jedan, često pribegava zgodnim trikovima kako da izbegne kišu. Fotografi su je jednom prilikom snimili kako ulicom u Njujorku šeta sa asistentom koji joj je držao kišobran iznad glave.

Ledi Gaga

Pevačica Ledi Gaga jednom je snimljena u naručju svog asistenta. Naime, nakon dugog dana i poziranja u zahtevnoj odeći i štiklama,  činilo se da joj je bila potrebna pomoć kako bi otišla sa seta. Takođe, postoje glasine o tome da Ledi Gaga traži od svojih asistenata da joj ugreju krevet pre nego što ona legne u postelju.

Ne zaboravimo i na poslednji incident, gde je njen asistent zadužen za šetanje pasa nedavno upucan. Dakle, ako radite za Ledi Gagu, izvesno je da će vam možda i život visiti o koncu u nekom trenutku. 

lajdi gaga
Profimedia 

Kanje Vest

Reper Kanje vest važi za jednog od najkomplikovanijih poslodavaca. Ipak, jedno od prvih pravila koje se mora poštovati tiče se odevanja. Pogotovo kad je o vozačima reč. Navodno, svako unajmljen da ga vozi mora da nosi samo pamuk. Reper mrzi veštačke materijale.

Anđelina Džoli

Kad je Anđelina debitovala u režiji sa filmom "By The Sea", izvori su rekli da je zapravo tražila povratne informacije od svojih asistenata.

Navodno je svakom dala po jedan primerak DVD-a i rekla da ga pogledaju, i da se vrate sa reakcijama i mišljenjima, ali samo pozitivnim.