Frizer Kris Eplton iznenadio je javnost, ali i samu Kim Kardašijan (40) nakon što ju je fotografisao u jednom nezgodnom trenutku.

"Volim te, Kim", napisao je Kris u opisu fotografije na kojoj je pozirao pored uspavane rijaliti zvezde. Naime, Kim je zaspala na stolici dok joj je Kris pravio frizuru, a on je iskoristio priliku ovaj momenat podeli na Instagramu.

Fotografija i nije tako loša jer našminkana Kim ima zatvorene oči i otvorena usta dok drema. Nakon što je videla sliku, Kim je reagovala.

"Je*eno te mrzim. Izmorio si me", prokomentarisala je poznata Kardašijanka objavu koja joj se očigledno nije dopala.

Njen odgovor nasmejao je mnoge, a lajkovalo ga je prekp 6.000 ljudi, dok sama slika uspavane Kim ima preko 170.000 lajkova. Neki su istakli da Kim odlično izgleda čak i dok spava, dok su se drugi našalili s njom.

"Osveti mu se", "Lepo izražavanje od posvećene, dobre majke. Priča li i Nort tako?", "Uspavana lepotica", "Savršena čak i dok spava", samo su neki od komentra koji su se našli ispod Krisove slike koja je izazvala reakcije kakve ni on sam nije očekivao.

Inače, američki mediji poslednjih dana pišu da je Kim podnela zahtev za razvod od Kanjea Vesta nakon sedam godina braka. Izvori bliski rijaliti zvezdi kažu da je Kim tužna, ali da je odahnula zbog pokrenutog postupka i da je konačno spremna da krene dalje. Takođe navode i kako Kanjeov bipolarni poremećaj i problemi s mentalnim zdravljem neće uticati na odluku o starateljstvu nad njihovom decom. Inače, Kim je ta koja traži zajedničko pravno i fizičko starateljstvo za njihovo četvoro dece.