Najpoznatija starleta i rijaliti zvezda na svetu Kim Kardašijan (40) redovno svoje obožavaoce obraduje svojim postovima na društvenoj mreži Instagram. Tako je sa njima podelila i fotografiju iz tinejdžerskih dana na kojoj ima samo 16 godina.

Nije prvi put objavila fotku iz mladosti, ali je i ovog puta pokrenula lavinu komentara zbog svog izgleda koji se promenio. Iako kaže da nema ništa protiv plastičnih operacija, Kim je priznala samo ubrizgavanje filera, ali su njeni mnogobrojni fanovi uvereni da je sređivala i nos, kao i kukove, zadnjicu i grudi.

"Kako si bila mnogo lepša i prorodna ovde", "Preterala si sa operacijama izgubila si svoju egzotiku", "Nisi treba ništa da diraš na sebi", neki su od komentara ispod njene slike.

Kim Kardašijan se trudi da sakrije svoje mnogobrojne estetske operacije, ali joj to baš ne polazi za rukom budući da su neke promene veoma očigledne.

Kim Kardašijan
screenshot instagram 

Iako je mnogi kritikuju na račun toga da je preterala sa plastičnim operacijama, ima i onih koji misle da poznata starleta izgleda nikad bolje za svoje godine i da je u top formi.