Godinama se polemiše o pozadini slavne influenserke. Te ugradila je implante, te nije, te ugojila se, te vežbala je... ali, ruku na srce, osim ako nije radila minimum 500 čučnjeva dnevno i to godinama, ovako okruglu i definisanu zadnjicu nije mogla da ima. Pa čak ni tad (pogotovo što je i sama Kim priznala da nije fan teretane). 

Tvrdila je da je sve to "delo majke prirode" ali, fotogradije dokazuju suprotno. Da se razumemo, Kim nikad nije bila "ravna kao daska, ali daleko od toga kako to izgleda danas. 

Ali, da se vratimo na početak. Najpre Kim Kardašijan je postala poznata široj javnosti kao atraktivna drugarica Paris Hilton, a evidentno je da tada ni približno izgledala kao sada, a mnogi su komentarisali da joj je zadnjica bila lepa, ali mala. 

U međuvremenu se desio ekplicitni film, a nakon toga i rijaliti šou "Keeping up with Kardashians" koji je slavnu porodicu lansirao u zvezde, a Kim je u međuvremenu povećala grudi, sredila nos, redovno išla na botoks, stavljala filere, o čemu jeste pričala, ali jedino što nikad nije priznala je da li je išta radila svom "zaštitnom znaku".

kim kardasijan
Norman Scott / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Govorkanja, naslovi u novinama i osuda javnosti, naterali su slavnu zvezdu da se podvrgne i rendgenskom snimanju, a sve u cilju da dokaže da u svojoj zadnjici nema silikone, međutim, da se razumemo, to nije jedina metoda kojom se može povećati zadnjica. 

U jednom trenutku joj je zadnjica bila toliko velika da se činilo da će eksplodirati, pogotovo što je Kim visoka samo 159 santimetara, a čak je i sama ona jednom izjavila da joj smeta što joj je pozadina toliko velika. 

Iako u poslednje vreme trenira sa profesionalnim trenerom, mnogi su prokomentarisali da trenig ne može da joj stvori onakvu pozadinu.

"Nema šanse da je ovo prirodno", "Što ne priznaš da si radila guzu?", "Zadnjica Kim Kardašijan je kao beba, raste s godinama", "Gde ti je bila 2005. godine?", "Počeću svima da pričam da nisam radila zadnjicu i da je prirodno velika, očigledno će da poraste, vidim da je uspelo Kim", samo su neki od komentara na pozadinu slavne zvezde.

Danas slične pozadine imaju i njezine sestre Kajli Džener i Kloi Kardašijan, što dovljno govori o "prirodnosti".

Kako se zadnjica Kim Kardašijan menjala godinama unazad, ali i kako je "odjednom" porasla u bombastičnu pozadinu koja samo što ne pukne od veličine, pogledajte u galeriji: 

Charles Sykes / Shutterstock Editorial / Profimedia, SplashNews.com / Splash / Profimedia Koliko se rijaliti zvezda promenila tokom godina...