Kim Kardašijan i Kanje Vest su, povodom ponovnog pokretanja priče o razvodu, izričito izjavili da među razlozima za njihovo razilaženje nema ničeg ružnog, kao i da nema govora o nekoj trećoj osobi koja bi mogla biti krivac za to. Ipak, Ava Luiz tvrdi suprotno.

Ova korisnica TikToka u svom videu pokazala je vest iz tabloida u kojoj se priča o razvodu Kim i Kanjea, dodajući da je to uopšte ne iznenađuje s obzirom na to da se već mesecima priča o Vestovoj vezi sa guruom lepote koji je muškarac.

Pominjući kako to zna već veliki broj ljudi iz javnog života, Ava je lajkovala komentare u kojima je pratioci pitaju da li je reč o Džefriju Staru, a onda dodala da je njena prijateljica, koja je advokat javnim ličnostima u Holivudu, na sastanku sa Kim dobila dokaze da je Vest u vezi sa Starom.

Iako Luizova nije iznela nikakve konkretne dokaze, ova glasina raširila se Internetom kao cunami. Celoj priči priključio se i sam Džefri Star, koji je objavio fotografiju sa komentarom "Spreman sam za nedeljnu misu", aludirajući na Kanjeovu navodnu pobožnost i činjenicu da je tokom protekle godine vrlo često pričao o nedeljnoj misi.