Trenutno najaktuelnija preljubnica u svetu šoubiznisa već neko je vreme 46-godišnja Larsa Pipen. Ona čeka službeni razvod od NBA košarkaša Skotija Pipena, ali za to vreme itekako zavodi mlađe muškarce, ali i oženjene. Tako je na nju pala zvezda "Timberwolvesa", Malik Bisli, koji je duplo mlađi od nje, a i ujedno je s njom prevario mladu suprugu Montanu s kojom ima dete.

Ona je za sve saznala iz medija kada je videla njihovu zajedničku fotografiju, a Larsa je tako ponovno dospela na stub srama.

"S koliko si igrača bila? Priznaj!, "Zašto to moraš raditi Skotiju?", "Mesto ti je na ulici", "Nisi mogla pronaći muškarca koji nije nečiji suprug?", "Toliko slobodnih muškaraca, a ti si morala odabrati onoga koji je u braku", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Larsa Pipen
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, nju loši komentari ne dotiču. Vidimo je kako uživa na peščanim plažama, pa u šetnji gradom, a sada i kako pije koktele s nepoznatim muškarcem. Na jednom je bazenu u Majamiju na ležaljkama pijuckala je piće s misterioznim je muškarcem, s kojim je bila itekako prisna. S obzirom na to da uslikana u bikiniju, njeno telo se zbog novih slika našlo na meti kritčara.

Javna je tajna da se podvrgla operacijama jer je želela da ima telo kao Kim Kardašijan, ujedno i njene bivše najbolje prijateljice, samo što ga Larsa tako dobro ne održava kao članica najpoznatijeg klana na svetu, a posledice neodržavanja se itekako vide. Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Pogledajte kako izgleda sa filterima i bez njih...