Larsa Pipen dospela je u žižu interesovanja medija zahvaljujući nekadašnjoj najboljoj prijateljici, Kim Kardašijan.

Međutim, prijateljstvo nije potrajalo, a Larsa je ređala skandal za skandalom. Zbog poslednjeg u nizu postala je jedna od najomraženijih ličnosti, kada je zbog nje 20 godina mlađi NBA košarkaš Malik Bisli ostavio suprugu Montanu Iao i malo dete.

Međutim to nije sve. Montana je otkrila da joj je zaprećeno da mora da napusti porodični dom u roku od deset dana, a na sve to usledila je i drama sa plaćanjem alimentacije, nakon čega je Bisli pokušao da ospori očinstvo i navodno tražio DNK test kako bi saznao da li je stvarno biološki otac malog Makaija..

Mnogi su bili šokirani kada su videli kakvu je lepoticu ostavio zbog ne samo starije, nego potpuno "veštački stvorene" Larse.

Neko bi pomislio da će nakon svih problema starleta i Malik konačno biti srećni. Umesto toga je usledio raskid, kako kažu, zbog udaljenosti.

larsa pipen
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ništa novo za Larsu.

Pogotovo ako uzmemo u obzir razlog prekida prijateljstva sa Kim. Podsetimo, iako je Larsa javno demantovala priču, dugo je među holivudskim džet-setom kolalala priča da Larsa više nije prijateljica sa Kim zbog flertovanja sa Kanjeom.

Iako je Pipenova u intervjuima pričala kako je zapravo Kanje bio ljubomoran na njen odnos sa slavnom Kardašijankom, u isto vreme su se pronele glasine da se muvala sa još jednim zauzetim momkom, Tristanom Tomsonom, dečkom Kloi Kardašijan.

Vesti o prevari preplavile su medije, a starleta je čak u jednom uključenju otkrila da se viđala sa Tristanom pre Kloi.