Kako stvari stoje, ova godina baš nije po volji Kloi Kardašijan.

Taman je sve krenulo kako treba (ili je tako mislila), i čak je i sa ocem svoje ćerkice Tristanom Tomsonom uplovila u mirnu luku, kad, najpre je bila predmet ismevanja zbog katastrofalnih fotografija za svoj brend Good American, a potom se našla i na stubu srama zbog fotografije koja je pokazala kako zaista izgleda.

Međutim, očigledno da ni ovde nije kraj nevoljama. Pre par dana pojavili su se navodi da joj dragi ponovo nije veran.

Instagram model Sidni Čejs u podcastu za YouTube kanal No Jumper ispričala je da je imala aferu upravo sa košarkašem Tristanom Thompsonom, partnerom Kloi Kardašijan.

Kako kaže, ona se sa Tristanom našla u januaru ove godine, a košarkaš joj je tom prilikom rekao da nije više u vezi.

"Pričali smo, družili se nekoliko puta, išli zajedno svugde,izlazili...", ispričala je Sidni. Međutim, iako je Tristan tvrdio da nije sa Kloi, to je bilo sve samo ne istina.

"Saznala sam da nije slobodan i otkačila sam ga", dodala je Sidni. A celo priznanje nalazi se na 1:41:19 u podkastu.

Ovo nije prvi put da Tristan vara Kloi. Pre gotovo tri godine proveo je vrelu noć sa Lani Bler, samo nekoliko dana pre nego što će Kloi roditi njihovu ćerku Tru.

Kasnije je bio upleten i u skandal sa Džordin Vuds, nekadašnjom najboljom prijateljicom Kajli Džener.

Kloi mu je oprostila sve dosadašnje prevare. Krajem februara, pojavili su se navodi da ju je košarkaš verio, a Kloi je potvrdila navode.

Međutim, ostaje da vidimo da li će poznata Kardašijanka preći i preko ovoga, ili će i dalje dozvoljavati Tristanu da radi šta hoće.