Kloi Kardašijan već neko vreme nosi titulu najneprirodnije od sestara popularnog klana. Kroz godine se najviše promenila - od plastične zadnjice do takvih promena na licu da se mnogi i dalje čude gde je ona Kloe od pre nekoliko godina

A uz to što se itekako doradila, jasno je kao dan da na društvenim mrežama obožava da koristi fotošop pa nakon svih filtera prestaje da liči na samu sebe. Kao vlasnica brenda "Good American", najavila je izlazak nove linije cipela, a njena fotografija je osvanula na službenom Instagram profilu brenda.

Ali, jedino što su svi komentarisali je katastrofalno loš fotošop. Njena stopala izgledala su glomazno i izduženo, a po licu nikada ne biste rekli da na fotki pozira Kloi.

"Ovo izgleda čudno", "Izdužena stopala izgledaju krivo", "Užasna reklama", "Nisam siguran ko je sređivao sliku, ali razumem šta su hteli da postignu. Ipak, nisu u tome uspeli", "Ko je odobrio ovu reklamu?", "Kloi, molim te, prestani s operacijama", glasili su samo neki od komentara.

Inače, poslednjih nekoliko dana šuška se da se Kardašijanka verila za košarkaša Tristana Tompsona. Sve je počelo kad je rijaliti zvezda na društvenim mrežama izreklamirala cipele svog modnog brenda, a u prvom planu nisu bile cipele, već njena pozadina i orgroman dijamantni prsten na "onom" prstu.

"Jesu li se?"., napisala je spisateljica Morgan Stjuart, a Kloi je nedugo nakon toga "potvrdila" srećnu vest: "Da, jesu".

S vremenom su se ispod fotke nanizali brojni komentari obožavatelja koji su pitali istu stvar. "Je li ovo njen način da nam kaže da se verila?", "Ljudi, prsten", "Čini mi se da je ovaj prsten namerno stavljen kako bi pokrenuo šuškanja", pisali su fanovi.

Iako su ovo srećne vesti, mnogima to baš nisu upravo zbog turbulentne prošlosti poznatog para. Zna se kako je Tristan Kloi varao u trenutku dok je ona rađala njihovu kćerkicu, ali i ne samo tada. Nekoliko puta su ga kamere uhvatile u preljubi, a kap koja je prelila čašu bila je navodna prevara s Džordin Vuds, bivšom najboljom prijateljicom njenje polusestre Kajli Džener.

Ipak, mnogi i dalje misle kako je to sve bilo iscenirano od strane porodice zbog porodičnog rijalitija i gledanosti.