Kako stvari stoje, čini se da je Kloi Kardašijan po svaku cenu rešena da ubedi ceo svet u njenu realnost. Po sistemu "valjda više verujete meni nego sopstvenim očima" još jednom je pokazala da, kako stvari stoje, ni sama nije spremna da prihvati da nije baš toliko "savršena" koliko se predstavlja.

Naime, tokom prethodnog dana na internetu je završila fotografija Kloi u leopard bikiniju, što ne bi ništa bilo čudno - Instagram joj je preplavljen takvim slikama, da fotka nije otkrila sve ono što je vešto maskirala pozama i Fotošopom.

Needitovana fotografija pokazuje Kloi pored bazena u ne tako besprekornom izdanju kao u svojoj kampanji za modni brend "Good American". 

kloi kardasijan
printscreen/instagram/thegoodthebadandthefake 

Iz tima Kloi Kardašijan tvrde da je slika objavljena bez dozvole i da spada u kršenje autorskih prava, a tokom noći i jutra pokušavali su svim silama da je uklone sa interneta. Ali znate kako kažu - jednom na internetu - zauvek na internetu. 

Najpre se sporna fotografija pojavila na Redditu, a korisnici su besno komentarisali da im je dosta "mazanja očiju" i da je vreme da velike zvezde zaista pokažu kako izgledaju bez programa za ulepšavanje.

"Postoji jedna slika na kojoj izgleda zapravo prirodno i predivno s nekim manama i želi da to nestane s interneta?!". "Konačno jedna prirodna fotografija", "Zašto se stidi toga kako zapravo izgleda?", "Nisu joj potrebni filteri"... samo su neki od brojnih komentara.

Kako stvari stoje, fotografija je snimljena u pustinjskom kompleksu Kris Džener u La Kuinti, u Kaliforniji, gde su klan Kardašijan/Džener proveli uskršnji vikend. 

Iako bi većina bila ponosna što izgleda tako dobro u bikiniju, nije teško videti da Kloi izgleda veoma drugačije od svojih visoko glamorizovanih Instagram slika - linija struka nije toliko definisana, obline su manje dramatične, a koža ne toliko nemoguće glatka kao što izgleda na pažljivo montiranim sjajnim modnim snimanjima.

Od kako se fotografija proširila internetom tokom nedeljne večeri, saradnici iz PR tima Kloi Kardašijan se trude svim silama da fotografiju sklone sa interneta, a neki Redditovci su priznali da im je čak i prećeno.

Međutim, to je nejasno je kako se fotografija uopšte i našla na mrežama. Na Redditu se spekuliše da ju je mama Kris Džener objavila na svom "finsta", što je termin koji se koristi za lažni Instagram, koji su kreirali korisnici da bi delili iskrenije snimke samo sa najbližim prijateljima i porodicom.

kloi kardasijan
Instagram / 

Podsetimo, Kloi se poslednjih godina našla na udaru kritika zbog promenjenog lica i tela, a mnogi optužuju zvezdu KUWTK za preteranu obradu fotografija na Instagramu, da nekad ni najveći obožavaoci ne mogu da je prepoznaju.

Takođe je optužena da je išla "pod nož" i da po pitanju toga nije iskrena sa svojim obožavaocima. 2019. godine spekulisalo se da je imala operaciju nosa, ali se po tom pitanju nikad nije oglasila.

Sva njena problematična izdanja pogledajte u galeriji ispod:

Instagram / Kloi Kardašijan Fotošop fejlovi