Korisnica TikToka Ameliaj M. Goldi u videu koji je postao viralan tvrdi da je 62-godišnja Madona fotošopirala svoje lice na njeno telo. Fotografija je objavljena na Madoninom Instagramu 2015. kad je promovisala svoj album 'Rebel Heart'.

Goldi je za "BuzzFeed" rekla kako je pomislila da je reč o šali kad je prvi put videla objavu i nije je shvatala ozbiljno sve dok nije videla da je fotošopirana fotografija objavljena sa službenog naloga slavne pevačice.

"Pokušala sam dva puta putem Instagrama da stupitm u kontakt s njenim timom, ali bez odgovora... Svakako bih se nasmejala i rekla da mi laska, ali naravno da bih volela da sam potpisana", rekla je 28-godišnja Goldi za "BuzzFeed".

@dzonisnake

#radiomileva#serija#rts#popularno#dmaceserije#smesno#smesnescene#youtube#funny#cmmedy#popular#top#radiomileva

♬ original sound - Nikola Mitic

Madona se ovim povodom nije oglasila, ali oglasili su se korisnici Instagrama koji su se potrudili da pronađi objavu na Madoninom nalogu iz meseca maja 2015. kako bi rekli svoje mišljenje o svemu.

A ta mišljenja ne idu baš u prilog slavnoj pevačici.

"Užasno fotošopiranje, a ti si užasan lopov", "Ovo je verovatno nivo obrade kakvu sam radio sa 11 godina", samo su neki od koemntara.

Osim što se ne mogu načuditi da je neko ukrao fotografiju i loše fotošopirao je s drugim licem je mrtav-hladan objavio na svom Instagramu, obožavatelji se ne mogu načuditi ni što fotografija još uvek nije uklonjena.

"Rekli su mi da je to sjajna stvar za promociju, što me nasmejalo, ali spomenula sam to i na razgovoru za posao, i svidelo im se", otkrila je Goldi za "BuzzFeed".