Ko bi rekao da Madona ima već tako odraslu ćerku? Osim što je odrasla i pokazala svoj specifičan karakter, ona je i te kako dokazala da jabuka ne pada daleko od stabla. Naime, 24-godišnja Ludres napokon je otvorila profil na Instagramu, a u svom samouverenom stilu na profilu ne prati još nikoga - pa čak ni majku Madonu!

Ali, ipak to nije jedini odraz njene buntovnosti. Lolin prvi post nakon pridruživanja Instagramu iznenadio je pratioce prikazujući nekoliko seksi fotografija u donjem rublju Juicy Couture. Ipak, čini se kako Ludres ima britak jezik, a njena drska reakcije na pitanje hoće li imati pevačku karijeru poput svoje mame glasila je "Samo mi ne spominjite majku!"

Da li želi da privuče pažnju javnosti ili samo prkosti svetu poznatih na njen, jedinstven način? Nismo sigurni, ali jedno je sigurno - o njoj se i te kako priča.

Sigurno da nije lako živeti ceo život pod svetlima reflektora i nositi se s titulom Madonine ćerke, ali ne možemo da a da se ne pitamo da li je to opravdanje za arogantno ponašanje? Naravno, nimalo neočekivano, na njen novi profil odmah su se nadovezali Madonini fanovi s gomilom pitanja o njenoj karijeri, a Lola je na pomalo neprimeren način pokazala da ima otprilike nula strpljenja za njih - ali zato za drske odgovore ima inspiracije. Tako je kad ju je neko pitao kad možemo očekivati njen album, odgovorila "Pevaću ti na sahrani".

Drugi obožavatelj pokušao je da sazna privatne informacije o Madoninoj karijeri pa je upitao šta se dešava sa ugovorom njene majke i kakvi su planovi za snimanje novog albuma. Lolin odgovor je bio sasvim neočekivan i sve samo ne odgovor na pitanje, a glasio je: "A šta je s tvojom preružnom frizurom?"

Ipak čini se kako je Lola u celoj priči svojim temperamentom i karakterom osvojila Instagram i medije.

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas