Madoninu ćerku Lurdes Leon (24) paparaci su uslikali na plaži u Meksiku. Ludres je ufotkana u minijaturnom, a tom prilikom se nije razdvajala od dečka s kojim provodi dosta vremena u poslednje vreme. 24-godišnja Madonina mezimica je istakla svoju figuru istakla u nikad minijaturnijem bikiniju.

Ona je sve vreme pričala s prijateljima i razmenjivala strasti sa svojim dečkom Džonatanom Puglijem. Mlada Lurdes je krenula maminim muzičkim stopama, a čini se da joj i privlačenje pažnje ide od ruke.

ŠTA TO MADONINA ĆERKA IMA NA SEBI? Cela plaža je na trenutak ostala u čudu, a sad nam je jasno i zašto
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Lurdes je privukla veliku pažnju svetskih medija nakon što je otvorila profil na Instagramu prilikom čega je na pomalo bezobrazan način komunicirala sa fanovima svoje majke. Više o tome pogledajte OVDE.

Prilikom odmora u Meskiku, Džonatan nije skidao ruke sa Lurdes, a uživali su u ispijanju osvežavajućih pića i razmenjivali nežnosti na ležaljci, ne obazirući se na znatiželjne poglede drugih ljudi na plaži.

Par je zajedno četiri godine, ali prema pisanju stranih medija, Madona se i dalje upliće u njihov odnos i zabrinuta je za ćerku.

- Stalno je zove telefonom i ispituje je kako stoje stvari među njima. Želi da zna da li će se veriti i želi da izlaze s njom i njenim dečkom Ahlamalikom Vilijamsom. Jako je intenzivna što se tiče uloge majke, a Lurdes iako ceni njezinu zabrinutost, smatra da ponekad malo preteruje - izjavio je izvor blizak njima.

Lurdes je najstarije Madonino dete, a ima petoro braće i sestara, od kojih je četvero usvojeno, dok je Roko jedini Madonin biološki sin, kog je dobila s rediteljem Gajom Ričijem.

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas