Majka čuvenih manekenki Bele i Điđi Hadid važi za jednu od najzgodnijih slavnih baki. Jolanda Hadid koja se nekada bavila manekenstvom, baš kao i njena deca danas izgleda zanosno u 57. godini što potvrđuju nove paparaco fotke nastale na ulicama Njujorka.

Naime, Jolanda je uslikana dok je odlazila kod svoje ćerke Điđi kako bi videla unuku Kai. Bivša manekenka ne krije koliko uživa u ulozi bake, te tako često šeta svoju unuku. 

Ona se ovaj put odlučila za crni autfit. Jolanda je ponela majicu, helanke i džemper u pomenutoj boji, dok je na nogama imala crno-bele Gucci papuče sa krznom u životnjiskom printu. Na glavi je imala zeleno-plavu kapu, kao i sunčane naočare, a u ruci je nosila minijatnurnu torbicu koje su aktuelne i ove sezone.

jolanda hadid
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Jolanda Hadid i te kako prati trendove i veoma aktivna je na svim popularnim društvenim mrežama. Ipak, najviše pratilaca ima na Instagramu gde objavljuje svoje fotografije, kako nove slike, tako i one iz mlađih dana kada je krasila brojne naslovnice svetskih magazina.

olanda Hadid je bivša manekenka i rijaliti zvezda. Učestvovala je u rijalitiju "The Real Housewives Of Beverly Hills". Iza sebe ima dva braka i troje dece.

điđi hadid i jplanda hadid
Shutterstock 

U braku sa Mohamedom Hadidom, ocem Bele i Džidži Hadid, bila je od 1994. do 2000. godine. Nakon toga se venčala sa Dejvidom Fosterom sa kojim je bila od 2011. do 2017. godine.

Ima troje dece - dve ćerke Belu, Điđi i sina Anvara, koji se takođe bavi manekenstvom.

Jolanda je inače dobila nadimak "majka iz pakla". Naime, na jednom snimku iz rijalitija u kom je učestvovala, zabranila je Điđi da se bavi odbojkom, kako se ne bi "raširila", ali i da je mislila da joj je ćerka lezbijka jer je non stop nosila košarkaške dresove.

"Moraćeš da napraviš izbor", rekla je Jolanda Điđi.

"Manekenstvo je moj posao, a odbojka ono što volim", branila se Điđi, ali je nekadašnja manekenka ostala neumoljiva.

"Odbojka je muževan sport, a manekenstvo je ženstveno", komentarisa je Jolanda i dodala: "ponekad moramo da se odreknemo stvari koje volimo".

Takođe,Beli je branila da jede koliko je želela, "jer Pariz i Milano vole mršave devojke", a nije ih podstrekivala na obrazovanje "jer je manekenstvo mnogo isplativije".

Neki smatraju da Jolanda verovatno nije imala lošu nameru, ali da su joj sredstva bila pogrešna. Ipak, uspela je u nameri. Ćerke su joj se proslavile i stekle bogatstvo mada su se za porodični imetak ona i njen bivši i suprug i Belin i Điđin tata Mohamed Hadid odavno postarali. Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Jolanda Hadid