Društvene mreže preplavljene su fotografijama novopečenih mama koje su u rekordnom roku vratile staru liniju nakon porođaja. Kao da skidanje kilograma nije dovoljno teško, već su nam potrebne i fotografije slavnih mama koje se vratile formu za tili čas. 

Ipak, nisu sve takve. Naprotiv! 

Najsvetliji primer je i manekenka Điđi Hadid, koja se fotografisala za februarsko izdanje magazina "Vogue", i svima jasno stavila do znanja da je za nju u životu počelo novo poglavlje. 

Manekenka koja se porodila na jesen prošle godine, uživa i u svojim kilogramima, ali pre svega u svojoj bebi, a iako nije mršava kao ranije, kako kaže, uživa u ulozi majke, i realna je po pitanju svog tela. 

"Da, snimaću naslovnicu "Vogue", ali očigledno neću biti 0 veličine, niti u ovom trenutku osećam da moram da se vratim na to", istakla je u intervjuu za magazin.  

"Ko bi pomislio da ću davati svojoj bebi jutarnju bočicu i istovremeno deliti sa vama svoju prvu Vogue naslovnicu? Veoma sam emotivna i velika mi je čast što sam napravila svoj prvi profesionalni korak u novom poglavlju žene, i to sa mojim najvećim snom koji se ostvario. Kai se upravo klacka u svojoj ljuljaškici, pa mogu da vam ispišem sve ovo. Razmišljam o svim ljudima, uspomenama, letovima i isprobavanjima garderobe, ranim jutrima, kasnim noćima, smehu i suzama, nezgodama i čudima koja su sačinila moju skoro deceniju u modnom svetu", napisala je Điđi na svom profilu, i zahvalila se saradnicima koji su omogućili da dođe do snimanja za ovaj prestižni časopis. Posvetila je objavu svima koji su u njenu karijeru uložili vreme i talenat, a ujedno i svim mamama koje se, kako kaže "nisu očešljale par dana". 

Điđi je poručila i da, otkako je saznala da će postati mama, bira sigurnije modne ponude pa ne ide od zemlje do zemlje svake nedelje. Manekenka i njen dečko, Zejn Malik, 23. septembra su dobili i devojčicu Kai, čije su ime objavili četiri meseca nakon rođenja.

Điđi i Zejna je upoznala zajednička prijateljica, pevačica Tejlor Sfift, a iako je njihova veza imala uspona i padova, očigledno je da su konačno našli svoju sreću. 

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas