DA LI JE OVO NAJZGODNIJA BAKA? Paparaci su je uhvatili nespremnu, ali uprkos svemu ona izgleda NEVEROVATNO

Bivša manekenka i mama slavnih modela izgleda sjajno u 6. deceniji života

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Jolanda Hadid, majka čuvenih manekenki Điđi i Bele Hadid, takođe se nekada bavila modelingom. Danas ima 57 godine, ali i liniju kojom može da dokaže svoju karijeru.

Jolanda i te kako prati trendove i aktivna je na svim popularnim društvenim mrežama. Ipak, najviše pratilaca ima na Instagramu gde objavljuje svoje fotografije, kako nove slike, tako i one iz mlađih dana kada je krasila brojne naslovnice svetskih magazina.

Mnogi se slažu da je ona jedna od najzgodnijih baka, jer izgleda neverovato u šestoj deceniji života. Paparaci su je uslikali u šetnji ulicama Njujorka dok je uživala sa svojom unukom Kai.

jolanda hadid
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Raspoložena baka ponosno je šetala sa svojom mezimicom, a za ovu priliku obukla je svetlo plave farmerice, kaput, džemper i patike u identičnoj boji. U jednom trenutku je primetila paparace, međutim Jolanda je bila tako raspoložena, te se nasmejala i nastavila da uživa sa unukom.

Jolanda Hadid je bivša manekenka i rijaliti zvezda. Učestvovala je u rijalitiju "The Real Housewives Of Beverly Hills". Iza sebe ima dva braka i troje dece.

U braku sa Mohamedom Hadidom, ocem Bele i Džidži Hadid, bila je od 1994. do 2000. godine. Nakon toga se venčala sa Dejvidom Fosterom sa kojim je bila od 2011. do 2017. godine.

Ima dve ćerke Belu, Điđi i sina Anvara, koji se takođe bavi manekenstvom.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši