Iako je volimo u bilo kojoj ulozi da je, popularnu glumicu Dženifer Aniston najviše pamtimo po kultnoj i najpopularnijoj seriji svih vremena „Prijatelji“. Duhovitost joj je oduvek bila jača strana, a upravo zbog toga je stekla mnogobrojne fanove širom sveta.

Ipak, tokom nedavnog gostovanja u podkastu „Smartless“, Dženifer je priznala da ju je poslednji projekat na kojem je radila mnogo iscrpeo i umorio. Iako nije želela da otkrije o kakvom poslovnom poduhvatu je reč, glumica je navela da joj je zbog njega “isisan život”, kao i da razmišlja da se oprosti od glume. Ova najava nije naišla na veliki odjek javnosti jer su mnogi pomislili da se Dženifer samo malo umorila od Holivuda i to je sve.

Ipak, magazin “Star” navodi da popularna glumica želi ozbiljnije da se posveti svom hobiju - dizajnu enterijera.

“Džen sada može iskreno da govori o lošim filmskim iskustvima kakva više ne želi i da kaže otvoreno šta želi. Misli da je zaslužila to pravo nakon gotovo tri decenije uspešne karijere”, rekao je blizak prijatelj popularne glumice i dodao:

“Ona razmišlja da iskoristi i druge prilike koje joj život nudi. Želi u potpunosti da se posveti svojoj drugoj ljubavi i strasti, dizajnu enterijera. Zasitila se Los Anđelesa i njena vizija je da se preseli na ranč daleko od Holivuda“, rekao je on.

Iako je u podkastu i sama govorila koliko voli dizajn enterijera, Dženifer Aniston se još uvek nije oglasila ovim povodom.