Iako su svi mislili da če latino diva i bivša bejzbol legenda ipak uspeti da izglade nesuglasice i stanu "na ludi kamen", veza se ipak završila raskidom

I dok je Džej Lo nedavno uslikana na putu do studija u izdanju koje je prvi put otkrilo njene godine, Aleks, sa druge strane, veoma je aktivan na mrežama, a nedavno se i pohvalio i linijom na Instagramu. Naime bejzbol legenda je podelio uporedo dve fotografije - jednu iz decembra 2020 i drugi iz aprila ove godine, a vidljivo je da je izgubio veliki broj kilograma. 

Mnogi su njegov potez protumačili kao pokušaj da ga latino diva primi nazad, a ima i onih koji smatraju da je ovim dao do znanja da je spreman za nove avanture.

Na fotografiji iz 2020. dok je još bio veren sa Dženifer, pozirao je u sportskom izdanju, a na novoj je u elegantnim pantalonama i košulji.

Ispod objave oglasio se i njegov privatni kuvar Kelvin koji ima najveći udeo u gubitku kilograma.

Podsetimo, Aleks i Dženifer objavili su da su ipak rešili da budu prijatelji jer tako bolje funkcionišu, a glavni razlog raskida upravo su Rodrigezova neverstva.

dženifer lopez i aleks rodrigez
Profimedia 

Ostaje da vidimo da li je nekadašnji par definitivno stavio tačku na ljubav, ili može da se očekuje da će ipak svojoj vezi dati novu šansu.