Muzička diva Dženifer Lopez trenutno prolazi kroz turbulentno životno razdoblje. 51-ogodišnjakinja nedavno je službeno potvrdila raskid veridbe s penzionisanim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom koji joj navodno nije bio vjeran.

Par je službenim saopštenjem potvrdio raskid istaknuvši kako će ostati u prijateljskim i poslovnim odnosima jer tako funkcionišu bolje nego kao ljubavnici.

Pre nekoliko dana, Dženifer Lopez su kamere uhvatile prvi put nakon raskida sa Aleksom, a na njenom licu bilo vidljivo da je zakoračila u šestu deceniju, iako Džej Lo svejedno izgleda sjajno i izaziva zavist izgledom i energijom.

dženifer lopez
RAAK/VASQUEZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sada su je paparaci uhvatili kako vodi majku kod lekara, a u kropi beloj majici izostali su trbušnjaci koji su njeni zaštitni znaci. Mnogi se pitaju da li je Dženifer ovim nakon raskidai prestala da trenira ili je samo reč o lošem uglu.

Takođe, pevačica i glumica nije delovala raspoloženo prilikom odlaska kod lekara sa majkom, baš kao ni pre neki dan kada su je paparaci prvi put zatekli na ulici nakon raskida veridbe.

Očigledno da se Lopezova i dalje oporavlja od lošeg perioda u ljubavnom životu.

dženifer lopez
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia