Kimono je uspeo da zavlada street style modom u rekordnom vremenu. Bilo da izaberete neki svileni, cvetnog desena sa resama ili laneni sa etno motivom, budite sigurni da ćete biti primećeni.
Kimono sa sobom nosi neki suptilni glamur — kao odevni predmet protkan predivnom istorijom Japana, a opet, sa druge strane, savršeno odgovara ženama koje svesno i pomno prate trendove.

Danas nije nikakvo iznenađenje na ulici nositi svilene pidžame, sexy donji veš i blejzer ili čipkanu majicu u kombinaciji sa farmerkama i patikama. Umesto mantila, košulje ili ogrtača - svestrani kimono takođe je poželjan odevni komad i ovoga proleća.

Farmerke i pamučna bela majica u kombinaciji sa svilenkastim kimonom je najjednostavnija i super trendi kombinacija i za ovo proleće.

Smeli ogrtači jarkih boja savršeno se uklapaju i uz bikini na plaži, i uz isprane farmerice visokog struka, i uz prefinjene male crne haljine.

Pronašli smo nekoliko modela koje možete pronaći u Zara radnjama, a fantastična je stvar što je dezen iznutra i spolja drugačiji, tako da po ceni jednog dobijate dva različita kimona

U foto galeriji pogledajte koje smo to modele izdvojili za Vas

Print Screen/Zara Zara kimono svileni ogrtači sa dva lica.