Lepotu koju joj karakterišu izrazito crna i duga kosa i tamnobraon oči, voditeljka Aleksandra Jeftanović privatno dodatno ističe neupadljivom garderobom jednostavnih boja.

Komadi odeće koje bira su obično statement, nekada iznenadi i nekim vrlo upadljivim komadom, kao što je to bio slučaj pre nekoliko nedelja kada je obukla blejzer u zelenoj boji.

Modni odabir Aleksandre Jeftanović sada je privukao neverovatno veliku pažnju, jer je voditeljka u more trendova vratila klasičnu eleganciju i još jednom pokazala da je jednostavna klasika, najbolji i nepogrešiv izbor. 

Naime, izabrala je neverovatno trendi odelo u sivoj boji sa plavim detaljima koji daju dodatnu dozu ležernosti i šmeka. Ono što je svakako oduševilo jeste što je u pitanju komplet odelo koje se sastoji od pantalona, sakoa i prsluka za koji se većina ne odlučuje da nosi.

Outfit je dodatno ukrasila kraljevsko plavim cipelama sa zanimljivom cirkonskom šnalom za obuću u obliku mašne koja je ovaj dečački izgled potpuno transformisala u trendi girly kombinaciju.

Nakon višegodišnje pauze voditeljka Aleksandra Jeftanović oduševila je domaću publiku i ponovo se vratila na "male" ekrane. Posle prvog porođaja još vrlo kratko je radila na televiziji, a onda se povukla i napravila veliku pauzu, a sada rame uz rame sa svojim kolegom Boškom Jakovljevićem dokazala da su bili i ostali omiljeni voditeljski par svih vremena.

Ono što su svi primetili jeste da se Aleksandra, s godinama, uopšte nije promenila, već je njena lepota još više došla do izražaja.