Glumica Anđelina Džoli (46) poznata je kao veliki ljubitelj tetovaža i svoje telo je ukrasila sa nekoliko slika, a predstavnicima medija nije promakla najnovija.

Ona se nalazi na podlaktici i sastoji se od natpisa Eppur si muove, što je čuveni citat Galiea Galileja i znači "Ipak se kreće", a potiče iz 1633. godine, kada je čuveni naučnik primoravan da povuče svoju tvrdnju da se Zemlja okreće oko Sunca.

Američki mediji tumače ovo kao verovanje jednom istina mora da ispliva na videlo i povezuju s borbom za starateljstvo koju Anđelina vodi s bivšim suprugom Bredom Pitom,a u kojoj joj ne ide po njenim željama nedavno je sud odlučio da oni dele starateljstvo nad šestoro dece.

Glumica je novu tetovažu pokazala prilikom šetnje Njujorkom i ručka u jednom restoranu brze hrane. Za ovu priliku ponela je trendi modnu kombinaciju, koja je privukla pažnju medija uprkos jednostavnosti.

andjelina dzoli
Shutterstock 

Sastojci se od Everlane bele majice koja je ukraša džepićem za koju je izdvojila 18 dolara i plisirane midi suknje sive boje. Anđelina je ovo izdanje upotpunila papučama Salvatorea Feragama čija cena iznosi skoro 600 dolara koje često nosi, a kombinovala ih je sa bež tašnom brenda Loius Vuitton čije je jedno vreme bila zaštitno lice.

andjelina dzoli i bili bob
Shutterstock 

Anđelina na svom telu ima nekoliko tetovaža, a koje delove tela je šarala pogledjate u nastavku: