Glumac Džoni Li Miler našao se na udaru javnosti, ali ne zbog nekog novog projekta ili filma, nego zbog njegove bivše žene Anđeline Džoli i njihovog navodnog pomirenja.

Naime, nedavno je čuvena Anđa uslikana kako izlazi iz zgrade u kojoj stanuje Miler i nije mnogo trebalo da se pokrenu priče da su obnovili svoju nekadašnju ljubav.

Kako prenose strani mediji, Anđelina je došla i izašla sama prvi put, a sledeći put je uslikana u društvu sina Paksa.

Ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati situacija i da li su Džolijeva i Miler ponovo uplovili u ljubavnu vezu. Ovo bi bila obnova ljubavi posle skoro tri decenije, jer njih dvoje su zajedno su igrali u filmu Hacker 1995. godine, a na snimanju su se zavoleli i venčali već 1996.

andjelina dzoli
DIGGZY / JESAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ko je Džoni Li Miler, bivši muž Anđeline Džoli?

Ne samo bivši muž, već i slavni glumac! Rođen je 1972. godine, a osim po ljubavnom životu, proslavio ga je i veliki talenat. On nosi "glumačke gene", a njegov deda je slavu stekao u Bondovim filmovima.

Neki od filmova po kojima ga znamo, osim "Hakera", jesu i Trainspotting, Sick Boy, a glumio je i u Bi-bi-sijevim serijama poput "Eme", "Mensfild parka" i "Dekstera". Trenutno igra Šerloka Holmsa u seriji Elementary.

Džoni nije preterani ljubitelj eksponiranja, uprkos tome što se bavi javnim poslom, pa je često govorio da je za njega Njujork nepodobno mesto za život, a filmove ne bira na osnovu potencijalnog uspeha koji bi ostvarili, već, jednostavno, osećaja.

dzoni li miler
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Sa Anđelinom nije bio dugo u braku, rastali su se 1999. godine.

Tokom svog strastvenog braka često su intrigirali javnost, a na venčanju se glumica pojavila u crnim kožnim pantalonama i beloj majici na kojoj je Milerovo ime ispisano njenom krvlju.

andjelina dzoli i dzoni li miler
UNITED ARTISTS / AFP / Profimedia 

Šuškalo se da ga je Anđelina prevarila s manekenkom i glumicom Dženi Šimicu. Miler se oženio 2008. godine glumicom i manekenkom Mišel Hiks, a ostaje da se vidi da li se zaista pomirio sa Džolijevom...