Izgleda da je istina ono što kažu - stara ljubav zaborava nema. Barem je tako u slučaju "Benifer", odnosno kada se radi o staroj/novoj vezi Dženifer Lopez i Bena Afleka, a kako stvari stoje još jedan par je izgleda na putu pomirenja.

Naime, Anđelina Džoli (46) "uhvaćena" je ispred zgrade prvog supruga, britanskog glumca Džonija Li Milera (48), a uveliko se šuška da su se njih dvoje pomirili.

Fotografi su glumicu uslikali kada je izlazila iz automobila ispred Džonijevog doma u kvartu u Bruklinu, u jednoj ruci je imala torbicu Luj Viton, a u drugoj bocu skupocenog pića.

andjelina dzoli ispred zgrade bivseg muza sa vinom
DIGGZY / JESAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Anđelina i Džoni bili su zajedno pre skoro 25 godina, a za njega se udala davne 1996. godine.

Tada je imala samo 21 godinu, a upoznali su se na snimanju filma "Hackers" 1995. godine.

Emocije su bile toliko jake, da su samo deset meseci kasnije bili u braku. Mnogi se sećaju da je tad nosila majicu na kojoj je ispisala njegovo ime svojom krvlju.

- To je čovek za kog ću se uskoro udati, pa treba malo žrtvovanja da bi veza bila zaista posebna - rekla je tad Anđelina.

Priznala je tad novinarima da su razmišljali i o mogućnosti da se ne venčaju odmah, nego da neko vreme budu vereni, budući da je ona zbog posla morala da ostane u Los Anđelesu, a on je morao da se vrati u Veliku Britaniju, ali su se ipak venčali.

andjelina dzoli i dzoni li miler nekad
UNITED ARTISTS / AFP / Profimedia 

Bračna idila nije trajala dugo, pa su se 18 meseci kasnije razlišli, a brak je okončan 1999. godine.

- Nema žaljenja, brak nije uspeo, ali smo ostali dobri prijatelji - rekla je Anđelina, a Miler je čak glumio u njenom rediteljskom prvencu "U zemlji krvi i meda".

Nakon razvoda, Anđelina se udala za Bilija Boba Tortona, a zatim, Breda Pita. Miler je od 2008. do 2018. bio u braku s glumicom Mišel Hiks (48) s kojom ima 11-godišnjeg sina.

Paparaco fotografije preplavile su internet, a ljudi su, očekivano, imali šta da kažu. Sa jedne strane su oni koji tvrde da u tome nema ničeg lošeg i da su samo prijatelji, dok drugi pak navijaju da bivši supružnici nastave gde su stali.

"Vidite, ovo se dešava kada vam bivši muž nije toksičan, nasilan i manipulativan. Možete ostati prijatelji i nakon razvoda. Drugi sa ovim ne mogu da se poistovete", napisala je jedna korisnica Tvitera, a drugi su se složili.

"Sve je u tajmingu. Mislim da je on najbolji muž kog jedna devojka može da poželi. Uvek ću ga voleti, bili smo jednostavno premladi", rekla je Anđelina jednom prilikom, a drugi korisnik Tvitera podelio je njene reči, dok su drugi u komentarima pisali da je možda upravao sada pravi trenutak.

Sad su oboje "single, and ready to mingle", odnosno slobodni za novu vezu, pa ko zna, možda je Anđelini baš to što joj je potrebno nakon mukotrpne borbe sa Pitom oko starateljstva.