SLAVNI GLUMAC OČAJNIČKI ŽELI DA OSVOJI ANĐELINU: Šalje joj cveće, piše pisma, čak je rešio i da ostavi alkohol zbog nje

Da li će slavna Anđelina pasti na udvaranje ništa manje popularnog kolege?

Shutterstock 

Slavni glumac Džoni Dep navodno je ozbiljan u nameri da osvoji Anđelinu Džoli jer misli da su savršeni jedno za drugo. Pre nekoliko godina radili su zajedno na filmu "Turista" i otad zapravo Dep nju nije zaboravio.

U svetskim medijima piše kako je Dep odlučan u nameri da je osvoji, budući da su oboje slobodni.

Izvor je za rekao da Dep potajno progoni Džoli šaljući joj cveće i pišući mejlove, a navodno je odlučilo i da sredi svoje probleme s alkoholom i posveti se fizičkom izgledu, jer misli da bi te stavke mogle da zasmetaju Anđelini.

džoni dep želi da osovoji andjelinu
Shutterstock 

"Džoni je otvoreno rekao da mu je jedna od najvećih želja ta da bude s Anđelinom. Od ljubavi se nikako ne odriče. Ovih dana je neverovatno izbirljiv, a to je jedna velika stvar koju deli s Endži", rekao je izvor, dodavši kako je Dep spreman da prođe kroz velike promene, samo kako bi bio s njom.

Međutim, Anđelina je pre nekoliko meseci za Vogue otkrila kako su rane od razvoda s Pitom još sveže i kako samo želi da uživa s decom, a i Dep se, s druge strane, dosta namučio oko svoje nedavne brakorazvodne bitke protiv supruge Amber Hard.

"Anđelina i Džoni imaju puno ožiljaka, zbog čega mnogi njihovi zajednički prijatelji misle da bi bili savršeni jedno za drugo", rekao je izvor.

anđelina džoli sa decom
SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, pre pet godina je predala papire za razvod od Breda Pita, a upravo od tog dana traje njihova pravna bitka oko starateljstva nad njihovo petero dece, 17-godišnjeg Paksa, 16-godišnje Zahare, 14-godišnje Šajlo i 12-godišnjih blizanaca Vivijen i Noksa.

Uz njih, imaju i 19-godišnjeg Medoksa koji je punoletan pa zato nije uključen u ovu porodičnu dramu - barem ne pravnim putem.

anđelina džoli i šajlo
WCP,bruce,javilez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši