Sve je spremno za venčanje mužičke dive Dženifer Lopez i glumca Bena Afleka, ili barem tako tvrdi Woman's Day.

U svom najnovijem izdanju magazin navodi kako par planira skorašnje venčanje u Majamiju.

Da su pripreme pri samom kraju svedoče i navodi kako je 51-godišnja pevačica već odabrala deveruše za dan kada će 48-godišnjem glumcu izreći sudbonosno 'da'.

Prema rečima izvora za spomenuti medij, Džej Lo se nije previše dvoumila oko toga koje devojke će na venčanju zasjati u ulogama deveruša.

dzenifer lopez i ben aflek
RACHPOOT/ROGER/GEVA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Venčanje je u potpunosti podređeno porodici pa tako Džen i Ben žele da njihova cela porodica bude uključena u ovaj veliki dan. Dženifer je odlučila da deveruše budu njena 12-godišnja ćerka Ema kao i Benove ćerke, 15-godišnja Vajolet i 12-godišnja Serafina.

dzenifer lopez i ben aflek
RACHPOOT/ROGER/GEVA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nije zaboravila ni na sinove, svog 12-godišnjeg Maksa i Benovog devetogodišnje Sejmjuela koji će na venčanju takođe imati posebne uloge", ispričao je izvor za spomenuti medij i dodao kako bi Benov venčani kum trebao da bude njegov mlađi brat, takođe glumac, 45-godišnji Kejsi Aflek.

Osim navedenih, na navodnom skorašnjem venčanju trebalo bi da se nalazi i njen bivši suprug, muzičar Mark Entoni, a i i njen otac koji bi trebao da je odvede do oltara.

Woman's Day navodi i kako osim Majamija, par razmatra i opciju venčanja u Santa Barbari, a Lopezova je odlučna i da se venčanje održi u Crkvi.

dzenifer lopez i ben aflek
Lionel Hahn / Zuma Press / Profimedia 

Podsećamo, glasine o obnovljenoj romansi nakon 17 godina, krenule su pre nekoliko nedelja kada su paparaci snimili Džej Lo i Bena na romantičnom vikendu.

Iako se službeno nisu oglašavali o svom odnosu, više se ni ne trude da se sakriju pa su tako u nekoliko navrata do sada bili snimljeni kako zaljubljeno razmjenjuju nežnosti u javnosti.