Nakon što su nedavno uhvaćeni pri povratku s romantičnog vikenda u Montani, latino diva Dženifer Lopez (51) i glumac Ben Aflek (48) ponovo su proveli vreme zajedno.

Paparaci su spazili par na jugu Floride, gde su pevačica i oskarovac uživali u jednoj iznajmljenoj vili, te gotovo da niko više ne veruje da je u pitanju prijateljstvo.

Iako nijednog trenutka nisu uslikani kako se dodiruju ili razgovaraju, Džej Lo i Ben izgledali su vrlo opušteno i spontano, a u jednom trenutku su ugledali foto-reportere i reagovali vrlo simpatično: Aflek je napravio zbunjen izraz lica, dok je Dženifer raširila usne u osmeh.

Američki mediji pisali su nedavno da se par, za koji su još pre dve decenije skovali zajednički nadimak Benifer, ponovo viđa 17 godina nakon raskida o kojem je brujala planeta. Navodno su obnovili svoj prijateljski odnos, ali sve naginje ka romantici, što je iznenadilo čak i njihove najbliže.

ben aflek
VEM/miamipixx / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Čak i ljudi bliski Benu su iznenađeni - rekao je za Post izvor i dodao da je ljubav ipak tinjala ovih 17 godina, otkako su se rastali. Ona je oduvek bila opsednuta Benom. Uvek su voleli jedno drugo- dodao je izvor

Kako je istakao izvor blizak paru, navodno je Ben kontaktirao s latino divom još u februaru, dok je bila verena za bivšeg sportistu Aleksa Rodrigeza, i delio joj komplimente šakom i kapom. Podsetimo, nedavno su uslikani dok su bili na zajedničkom putovanju u Montani.

dženifer lopez i ben aflek
Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Izvor TMZ-a tvrdi da je Ben poslao Džej Lo i-mejl u kojem joj je napisao da izgleda prelepo na fotografijama sa snimanja filma Shotgun Wedding koje su se pojavile u medijima.

Ovaj portal dodaje da je Ben poručio Džej Lo da bi voleo da je i on u Dominikani s njom, ali je u tom trenutku u Bostonu snimao film The Tender Bar sa Džordžom Klunijem.

džebifer lopez i ben aflek
Shutterstock 

Komunikacija se nastavila i u narednom periodu, sve dok krajem aprila Dženifer nije završila snimanje i vratila se s Kariba. Navodno je Aflek napisao i kako bi voleo da "ima Dženiferino srce", a ona se raznežila zbog ovih poruka.