Nakon raskidaveridbe s Aleksom Rodrigezom, Dženifer Lopez utehu je pronašla u zagrljaju još jednom svog bivšeg verenika, koji poslednjih meseci prolazi baš isto što i ona.

Naravno, reč je o Benu Afleku, koji je nakon propalog braka s Dženifer Garner, nedavno okončao vezu s Anom de Armas.

Upravo je s njim provela nekoliko dana, daleko od svih, u Montani, gde su ih prvo u automobilu, a potom i na aerodromu, prilikom ulaska u privatni avion, snimili paparaci, a šta je posredi otkrio je za magazin People izvor blizak latino divi.

dženifer lopez i ben aflek
Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Provela se odlično s Benom. Srećna je s njim i uživa u zajednički provedenom vremenu", otkrio je izvor nakon što su se Džej Lo i Ben vratili iz Montane. Njihovo druženje započelo je nakon raskida s Rodrigezom, a paparaci su holivudskog glumca snimili već krajem aprila pred kućom Dženifer Lopez u Los Anđelesu, o čemu smo pisali.

"Dženifer je provela nekoliko dana s Benom van grada. Njih dvoje su izrazito povezani. Sve je ovo brzo, ali intenzivno, no važno je da je Dženifer srećna", zaključio je drugi izvor.

Par je inače bio veren 2002. godine, a zajedno su glumili u filmovima "Devojka iz Jerseya" i "Gigli", a mediji su im tada dali nadimak "Bennifer", što je zapravo spoj njihovih imena.

ben aflek
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia