Pevačica Dženifer Lopez i njen nekadašnji verenik Ben Aflek ponovo su u vezi, piše Dejli mejl.

Naime, njih dvoje uslikani su zajedno u automobilu, a strani mediji bruje kako su proveli romantičan vikend u Montani.

Nakon vesti da je Dženifer Lopez raskinula veridbu sa Aleksom Rodrigezom, lepa pevačica probudila je sumnju mnogih zbog svojih učestalih boravaka u Los Anđelesu. Društvo joj pravi Ben Aflek, o čemu svedoče i fotografije nastale ovih dana.

dženifer lopez i ben aflek
Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Nakon što su se zvezde pojavile odvojeno na koncertu u Los Anđelesu u nedelju, 2. maja, zajedno su odleteli u luksuzno skijalište, gde su zajedno odmorili oko nedelju dana - kaže izvor.

Podsetimo, Ben je nedavno uslikan kako ulazi u automobil koji pripada latino zvezdi, odnosno njegovoj bivšoj verenici.

-Obezbeđenje ga pokupi na lokaciji blizu kuće pa ga nakon nekoliko sati druženja vrati nazad - rekao tada je izvor za Page Six.

ben aflek
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Izvori bliski Lopezovoj i Afleku govore da je par samo u ‘prijateljskim odnosima’ i da nisu obnovili svoju ljubav, kao i da takav odnos neguju godinama.

Pevačica i glumac bili su vereni 2002. godine, ali 2003. godine su odložili venčanje da bi 2004. godine u januaru definitivno raskinuli. Do kraha je došlo navodno zbog njegove raskalašne momačke večeri u striptiz klubu i činjenice da je imao ogromne probleme sa kockom.

ben aflek i dženifer lopez
Lionel Hahn / Zuma Press / Profimedia 

Nakon svega ova lepotica Afleku je vratila prsten vredan 1,2 miliona dolara, a nije bila tajna da je bila potpuno slomljena i da je mislila da je izgubila ljubav svog života.

Nakon prekida četvorogodišnje veze i veridbe s bivšim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom (45), Dženifer se često viđa s drugim slavnim muškarcima, a navodno joj podršku pruža i bivši suprug, pevač Mark Antoni (52).