Otkako su objavili da je njihovoj ljubavi došao kraj kao i da se dugoočekivano venčanje ipak neće dogoditi, sada već bivši verenici, latino diva Dženifer Lopez i bivši igrač bejzbola, Aleks Rodrigez, ne prestaju da pune medijske stupce svojim intrigantnim odnosom.

Vole se, ali se ne vole - ovako nekako mediji opisuju odnos 51-godišnje pevačice i 45-godišnjeg sportiste koji su u službenom saopštenju objasnili kako i nakon raskida ostaju prijatelji.

Ipak, ako je verovati poslednjim pisanjima magazina Heat, razlog ovakve odluke je poprilično iznenađujuć.

Naime, iako se u nekoliko navrata pre samog prekida pisalo o navodnim Aleksovim prevarama koje su, kako mnogi veruju, presudile ljubavi s Džej Lo, spomenuti časopis sada navodi kako ni 'Jenny from the Block' nije bila ništa manje "nevina".

dženifer lopez i alekd rodrigez
- / Backgrid USA / Profimedia 

"Aleks i dalje podržava Dženifer na društvenim mrežama, ali je svestan i da njegova bivša poslednjih nedelja flertuje s drugim muškarcima.

Kako bi sprečila Aleka da iz ljubomore napravi nešto što bi moglo da joj našteti, Dženifer je odlučila da se ponovo nađe s njim i razgovara jer ni ona nije bila 'svetica' u vezi. Lopezova bi radije da se piše o Aleksovim prevarama nego o njenim', ispričao je izvor za Heat.

dženifer lopez
Shutterstock 

Takođe, prema rečima neimenovanog izvor, između njih dvoje i dalje postoje tenzije, ali su odlučili da zbog dobrobiti dece, Dženiferinih 13-godišnjih blizanaca Eme i Maksa kao i Aleksovih ćerki, 16-godišnje Nataše i 13-godišnje Ele, i dalje 'priređivati šou' za publiku, ali među njima definitno više nema ljubavi.

Podsećamo, nakon četiri zajedničke godine, sredinom prošlog meseca, pevačica i sportista stavili su tačku na kraj njihovoj ljubavi.

"Shvatili smo da smo bolji prijatelji i radujemo se što ćemo to i dalje ostati. Nastavićemo da surađujemo ​​i podržavamo jedno drugo na našim zajedničkim poslovima i projektima", objasnili su tada u zajedničkoj objavi.