Holivudski glumac Ben Aflek godinu dana bio je u vezi sa svojom 16 godina mlađom koleginicom Anom de Armas, a iako je izgledalo kao da im cvetaju ruže, veza je pukla.

Tada se glumac povukao iz javnosti i mogli smo ga videti samo ispred ulaza svoje vile gde je skpokupljao hranu koju je donosila dostava. Čak se i zapustio pa ga mnogi nisu prepoznali u novom, bradatom i kosatom izdanju.

A onda je krenula "Bennifer" drama... Bivši partneri Aflek i Lopez viđeni su zajedno, a onda su otišli i na romantični vikend.

ben aflek i dženifer lopez
Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bivši verenici prošli su vikend viđeni u Big Skaj rizortu u saveznoj državi Montana gde Ben ima imanje, a pri povratku privatnim avionom u Los Anđeles, odvezli su se zajedno do njene vile.

Par je u skrivenom skijaškom rizortu navodno proveo zajedno nekoliko dana, ali još uvek ne komentarišu svoj odnos.

Ipak, procurile su nove informacije pa tako one najnovije tvrde kako se među njima počelo nešto da se dešava dok je Lopezova još uvek bila verena za Aleksa Rodrigeza. Preciznije, saznalo se kakoje  Ben počeo da joj se javlja još u februaru i to mejlom dok je ona u Dominikanskoj Republici snimala novi film. I tako je počela njihova komunikacija.

ana de aramas
IMP Features / IMP Features / Profimedia 

Inače, ovo sve među bivšim parom događa se 17 godina nakon raskida veridbe, a po njegovim izjavama pre nego je oženio Dženifer Garner, bivši par nije ostao u najboljim odnosima. Ipak, čini se kako smo se prevarili, jer upućeni izvori tvrde kako su Ben i Džej Lo ostali u kontaktu te kako je njoj uvijek lepo s njim. Takođe, Bena su nazvali "onim jednim koji je pobegao" pa su mnogi sigurni da je par obnovio vezu.

Sada su paparaci uslikali Anu de Armas kako s prijateljima uživa na Majorci, a sigurno joj nije svejedno kada vidi vesti o svom bivšem i fatalnoj Dženifer.

Podsetimo, mediji su prenosili da je Ben teško podneo raskid sa Anom, nakon čega se zapustio. Čini se da je loš period iza njega, ako je suditi po novim fotkama.

dženifer lopez i ben aflek
Shutterstock