Vest da su Dženifer Lopez i Ben Aflek viđeni zajedno, mnogi su dočekali sa oduševljenjem.

Uostalom, ona je sad "single" kao i on, a kažu da stara ljubav zaborava nema.

Paparaci su ih nedavno uslikali u kolima, a iako su izvori bliski paru potvrdili da je par samo u "prijateljskim odnosima" i da nisu obnovili svoju ljubav, kao i da takav odnos neguju godinama, mnogi se potajno nadaju da će tu ipak doći do ljubavnih iskrica.

dzenifer lopez
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, pevačica i glumac bili su vereni 2002. godine, ali 2003. godine su odložili venčanje da bi 2004. godine u januaru definitivno raskinuli. Ali, bivši verenik popularne glumice i pevačice, navodno već neko vreme čeka u niskom startu, a sad je spreman da krene u akciju ne bi li ponovno osvojio nekadašnju ljubav.

Sada je Ben viđen sa bivšom suprugom, glumicom Dženifer Garner, dok su bili sa decom, a navodno je jedan od očevidaca rekao da je jedna od tema upravo upravo bila Dženifer Lopez.

Ben i Garnerova razveli su se 2018. godine, a glumac je razvod teško podneo. Imaju troje dece nad kojima dele starateljstvo: Vajolet (15), Serafinu (12) i Semjuela (9).

Dženifer navodno ni malo ne smeta što njihova deca provode vreme i sa Lopezovom, jer su bliski prijatelji godinama. Ipak, mnogi su primetili da Ben u poslednje vreme ponovo izgleda kao onaj stari.

- Džen ne smeta što se Ben druži sa Džej Lo ili bilo kim drugim. Ona želi ono što je najbolje za Bena -rekao je izvor blizak glumici.

- Najvažnije joj je da je Ben sjajan otac, već neko vreme jako dobro funkcionišu što se tiče podele roditeljskih dužnosti i to je Dženin prioritet.

Dakle, bivšoj ne smeta Džej Lo. Doduše, čini se da Bena pitanja o latino divi posebno nerviraju, pa je nedavno polio novinare koji su želeli da saznaju nešto više o mogućoj romansi.

Da li će se ponovo nešto desiti između nekadašnjih verenika ili ne, ostaje da vidimo. Jedno je sigurno - imaju blagoslov njegove bivše žene.