Prema pisanju stranih medija Ben Aflek i Dženifer Lopez nakon 17 godina od rasikida njihove veridbe ponovo su zajedno.

Čuveni Benifer, kako su ih još početkom dvadeset prvog veka nazvali, uslikan je od strane paparaca na povratku sa romantičnom odmora, tek što su izašli iz privatnog aviona u Los Anđelesu.

Njih dvoje proveli su nekoliko dana u Benovoj vili koja se nalazi u popularnom američkom skijalištu u Montani. Ovo je drugi put da je par uslikan u poslednje dve nedelje, a pročulo se još ranije da je posećuje u njenom domu. Izvori bliski latino divi kažu da se sve dogodilo prebrzo i vrlo intenzivno, ali da je Džej Lo presrećna.

dženifer lopez i ben aflek
Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Provela se odlično s Benom. Srećna je s njim i uživa u zajednički provedenom vremenu", otkrio je izvor nakon što su se Dženifer i Ben vratili iz Montane.

Ipak, nije prošlo ni mesec dana kako je Dženifer potvrdila raskid veridbe sa Aleksom Rodrigezom. Aleks je šokiran jer je Dženifer tako brzo prešla preko raskida veridbe i dugogodišnje veze, a kako prenosi E! News, bio je uveren da će se pomiriti i poraditi na svojim problemima.

dženifer lopez i aleks rodrigez
Shutterstock 

Rodrigez je razočaran, iako se nedavno u medijima pojavila vest da se on ponovo viđa sa svojom bivšom ženom Sintijom Skurtis sa kojom ima dvoje dece. Mnogi su taj potez komentarisali da zapravo pokušava da napravi Lopezovu ljubomornom zbog njenog odnosa sa Aflekom.

Ben je dobio drugu šansu nakon raskida sa 16 godina mlađom Bondovom devojkom, glumicom Anom de Armas.

dženifer lopez i ben aflek
Lionel Hahn / Zuma Press / Profimedia 

Podsetimo, Lopezova i Aflek su se verili 2002. godine, pa odložili venčanje nekoliko dana pred svečani čin, i zvanično raskinuli 2004. Sa Benom se zbližila na snimanju filma "Gigli", a varnice su toliko brzo planule da su se iste godine verili i zakazali venčanje.

Ipak, uprkos tome što su bili miljenici publike i mnogi su bili uvereni da su savršen spoj, došlo je do kraha navodno zbog njegove raskalašne momačke večeri u striptiz klubu i činjenice da je imao ogromne probleme sa kockom.

Nakon svega ova lepotica Afleku je vratila prsten vredan 1.2 milona dolara, a nije bila tajna da je bila potpuno slomljena i da je mislila da je izgubila ljubav svog života.

Navodno su tokom protekle dve decenije bili u prijateljskim odnosima, iako nikada do sada nisu primećeni zajedno u javnosti.