Pevačica i glumica Dženifer Lopez dobro je poznata po svom isklesanom telu i neverovatnom izgledu iako će ove godine napuniti 52 godine. Telo svakodnevno oblikuje u teretani, a sada je rešila da nadoknadi propušteno nakon kraće pauze.

Pevačica je snimljena u sportskom izdanju u Majamiju dok je išla u teretanu, u kojoj provodi puno vremena kako bi bila u savršenoj formi.

Kada je izlazila iz teretane, Dženifer je imala široki donji deo trenirke spušten nisko na bokovima, zbog čega joj je u prvi plan došao njen stomak koji je bio savršeno zategnut. Kosu je vezala u punđu, nosila je sunčane naočare i zaštitnu masku, a bila je okružena svojim telohraniteljima dok je ulazila u automobil.

dženifer lopez
MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Prošla je kroz raskid veribe s Aleksom Rodrigezom, a onda su svi počeli da je povezuju s bivšim partnerom, glumcem Benom Aflekom.

Bivši verenici prošli vikend su viđeni u Big Sky Resortu u saveznoj državi Montana gde on ima imanje, a pri povratku privatnim avionom u Los Anđeles, odvezli su se zajedno do njene vile na Bel-Eru.

dženifer lopez i ben aflek
Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Par je u skrivenom skijaškom resortu navodno proveo zajedno nekoliko dana, ali još uvek ne komentarišu prirodu svog odnosa. Ipak, svako malo procure neke nove informacije pa tako one najnovije tvrde kako je među njima počela ponovo da se rađa ljubav dok je ona još bila službeno verena.

Ipak ima i onih koji misle suprotno. Australijska radijska voditeljka Em Rusćijano tvrdi da je njihova romansa samo predstava za javnost i da joj je to otkrio neko blizak Dženifer i Benu.

42-godišnjakinja je priznala da je opsednuta tim parom, a istakla je u svom podcastu "Emsolation" da ju je kontaktirao neko od slušatelja u vezi s odmorom u Montani na kojem su bili Aflek i Lopez.

"Imam blisku porodičnu povezanost s nekim iz Dženiferine okoline. Dosta se smejemo zbog ove priče i šokirani smo jer su ljudi naseli na ovaj mamac. To je totalno s*anje", ispričala je Em šta joj je rekao izvor.

ben aflek
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tvrdi da holivudska mašinerija pokušava da promeni sliku pevačice da izgleda kao da je još seksi i poželjna nakon što su procurile informacije da ju je bivši Aleks varao.

"Benova slika u javnosti je poljuljana, a i Džej Lo se oseća odbijeno. Sad je izbila ta priča da se čini da je ona još seksi kao i da on može da osvoji ženu. To nije istina", ističe izvor.