Poznati francuski di-džej Dejvid Geta (53) i njegova 25 godina mlađa devojka Džesika Ledon snimljeni su za vikend na plaži u Majamiju gde je ona bila glavna zvezda.

Iako je Geta puno slavniji od nje, pao je u drugi plan zbog kupaćeg kostima u kom je Ledon još jednom potvrdila status seks-bombe koji ju prati otkako se saznalo da je u vezi sa slavnim di-džejem.

Zanosna brineta plažom je paradirala u crnom bikiniju s trakicama preko struka zbog kog su se svi okrenuli za njom, ali ona je gledala samo u sveg dečka koji je nežni dodirima i zagrljajima potvrdio da ljubav među njima cveta i nakon šest godina.

džesika ladon
Pichichipixx.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Dejvid se zbog nje doveo i u formu života, a iako ovaj put nije skidao majicu, prošli mesec su fotke njegovih isklesanih trbušnjaka obišle svet.

Iako oduvek važi za ljubitelja sporta i zdravog načina života kao i da ne pije alkohol i ne puši cigarete, otkako ljubi mlađanu lepoticu izgleda bolje nego ikad, pa je jasno da je i ona zaslužna za njegovu transformaciju.

dejvid geta
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsetimo, Dejvid i Džesika službeno su u vezi od 2015. godine, a u javnosti su se prvi put pojavili na svečanoj večeri održanoj u čast kubanskog predsednika Raula Kastra u Elizejskoj palati. Godinu dana ranije Dejvid se nakon 22 godine braka razveo od supruge Keti, s kojom ima dvoje dece, 17-godišnjeg sina Tima Elvisa Erika i 13-godišnju ćerku Endži.

Dugo se šuškalo kako je uzrok razvoda bila upravo Džesika, ipak ni jedna strana nikada nije javno progovorila o takvim pričama. Takođe, ni Geta ni njegova bivša supruga nikada nisu otkrili razloge razvoda.

džesika ledon
MEGA / The Mega Agency / Profimedia