Manekenka Adrijana Lima (39) je ponovo zaljubljena. Posle kraha braka s bivšim srpskim košarkašem Markom Jarićem, lepa manekenka je bila u višegodišnjoj vezi s turskim piscem Metinom Harom, potom u kratkoj vezi s turskim biznismenom Emirom Ujarom.

Lima je nedavno započela vezu sa atraktivnim muškarcem, a slike sa svojim novim pertnerom podelila je na Instagramu.

Adrijana je objavila niz fotografija s rođendanske proslave njene prijateljice i tom prilikom pokazala svog novog dečka. Lima je sve vreme bila u zagrljaju mladića u teget košulji koji je nepoznat javnosti.

Na pojedinim slikama se vidi i kako je on drži za struk dok pozira s njom, dok se ona glavom naginje na njegovo rame.

Pojedini manekenkini fanovi komentarišu da je mogla i boljeg da nađe, dok sa druge strane ima i dosta onih koji su oduševljeni Adrijaninim izborom i navode da je njen novi dečko veoma lep i zgodan.

adrijana lima
Instagram 

Podsetimo, Adrijana Lima i Marko Jarić proveli su u braku pet godina, a vrhunac njihovog odnosa bilo je rođenje ćerki. Tokom razvoda, koji je počeo 2014, ni jedno ni drugo nikada nisu rekli lošu reč o bivšem supružniku.

Naprotiv, što svojim prtijateljima, što javno, Brazilka i Beograđanin imali su samo reči poštovanja za onog drugog. Budući da su oboje potekli iz siromašnih zemalja, na početku braka složili su se da nikada neće decu vaspitavati da budu razmažena i naviknuta na izobilje.