Kada je Majli (28) započela vezu sa Lijamom Hemsvortom (31), mnogi su bili ubeđeni da je pevačica konačno dobrom putu i da se našao neko ko bi stvarno mogao da je smiri, i zvuče iz nje ono najbolje.

Primetna je bila i promena imidža, nabolje naravno, a Majli je nakon dužeg vremena bila zaista izgledala kao dama.

Međutim, njihov brak se ipak nije održao, a sada su snimci iz 2019. godine sa crvenog tepiha pokazali napetost supružnika i kako mnogi kažu, početak kraja.

Na jednom profilu na Instagramu objavljeni su klipovi na kojima se vidi bivši par koji je tada prisustvovao "Vanity Fair" događaju, a Majli je tom prilikom osramotila Lijama.

majli sajrus
Instagram 

U videu se vidi da je pevačica i bivša Diznijeva zvezda želela da tverkuje na sred crvenog tepiha ispred muža, što je on ignorisao i udaljio se od nje govoreći "ne radi to, ne radi to".

Na drugom video snimku se vidi bivši par koji pozira zajedno na crvenom tepihu drugog događaja, a zatim je Majli veoma nepristojno gurnula Lijama od sebe kako bi se fotografisala sama. Obe situacije obiluju tenzijom, pa se fanovi pitaju da li su ti trenuci početak kraja njihovog braka.

- Nemoj da se ženiš zlom kučk*m, ako ne možeš da je izdržiš - pisalo je u opisu video snimaka na Instagramu.

Ovo se sve dešavalo šest meseci pre razvoda dve slavne ličnosti, a mnogi fanovi i danas navijaju da se pomire, iako izvori bliski njima kažu da je to nemoguće.

Majli je nedavno posvetila pesmu "Midnight Sky" upravo bivšem suprugu, iako su već godinu dana razvedeni, a ona se nakon njega zabavljala sa muzičarem Kodijem Simpsonom.

Lijam je danas u srećnoj vezi sa novom devojkom Gabrijelom Bruks, s kojom uživa u Australiji i već godinu dana zbog pandemije korona virusa nije došao u Holivud, niti u Malibuu gde je nekad živeo s pevačicom. 

Sa druge strane, Majli se ne može "uhvatiti ni za glavu, ni za rep", te se slobodno može reći da se vratila starom razuzdanom načinu života kakav je vodila pre Lijama.

Kako danas Majli izgleda, ali i kako je izgledala u srećnim vremenima sa Lijamom, pogledajte u galeriji ispod: 

SPOT-stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, 4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Majli Sajrus sa Lijamom i današnji izgled