Po mnogima, pevačica Majli Sajrus imala je sve. Američka glumica i pevačica zaista ima neopisiv talent, ali kada je u pitanju njen privatni život, mnogi misle da greši u brojnim stvarima. Naime, Majli je od slatkice izrasla u elegantnu damu, a onda je odjednom promenila imidž - skratila je kosu, počela da bude gola, a i istetovirala dobar deo tela. Njene fotografije i ponašanje odjednom su postali provokativni i često su se graničili s dobrim ukusom.

Bilo je to u vreme kada je raskinula veridbu s holivudskim miljenikom Lijamom Hemsvotom, ali kada je prsten vratila na ruku, ponovno su se stvari promenile. Par se i venčao na intimnoj ceremoniji u svom domu nakon deset godina veze, ipak samo osam meseci kasnije usledio je razvod.

Majli Sajrus I lijam Hemsvort
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Veći deo javnosti krivca za to je videlo u njoj, jer nije htela da se odrekne burnog života, a navodno i ljubavi prema istom polu, ali ona je više puta u intervjuima i pesmama naglašavala kako je i Lijam imao svojih demona, da će ga ona uvek voleti, ali da jednostavno nisu bili jedno za drugo.

On je brzo uplovio u mirnu luku s modelom Gabrielom Bruks, ona je nakon jednogodišnje veze s dugogodišnjim prijateljem i kolegom Kodijem Simpsonom ponovno krenula u raskalašni život izlazaka i flertovanja.

Tako su je paparci nedavno uhvatili kako se nežno gleda i mazi s muzičarem Jangbladom, ipak potvrde o novom paru nema. 28-ogodišnjakinja je nedavno snimljena u šopingu na Beverli Hilsu , a uz "fudbalerku" i neobične, kožne pantalone koje je nosila, mnogi su je usporedili s "ocvalim rokerom".

Majli sajrus
Rachpoot/BRIS/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kada je bila u vezi sa Lijamom, mnogi se slažu kako je tada izgledala najbolje.  Negovala je izgled doterane i ženstvene devojke, te je na crvenom tepihu često nosila elegante haljine i bila među najbolje obučenim mladim zvezdama. U galeriji pogledajte više njenih fotografija iz perioda veze sa glumcem:

Instagram Fotografije Majli Sajrus i Lijama Hemsvorta dok su bili u vezi