Ukoliko ste mislili da postoji i najmanja šansa da se makar delić "Hane Monatane" vrati nazad, nakon poslednjih fotografija više je nego jasno da Majli Sajrus nema nameru da "fura" girly stil. 

Zapravo, na poslednjim paparaco slikama Majli je sve samo ne dama. 

Jedno je sigurno - svojim glasom obara s nogu, ali i svojim izgledom, s tim što ovde govorimo u negativnom smislu. Poslednjih godina Majli je učinila sve što je bilo u njenoj moći da imidž "Dizni slatkice" ostavi u dalekoj prošlosti

Provokativni spotovi, kao i izdanja na koncertima koja su se, blago je rečeno, graničila sa dobrim ukusom, doprinele su da Sajrusova bude neko koga prati epitet večite buntovnice. 

So na ranu je, kako za sada deluje, dodao i raskid veridbe sa Lijamom Hemsfortom, što je učinilo da situacija krene još više nizbrdo. 

Majli je skratila kosu, a zbog frizure "kamiondžijke", kao i stila oblačenja, često su je pratili komentari na društvenim mrežama da "izgleda poput raspalog rokera". 

majli sajrus
4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovog puta, paparaci su je spazili na ulici nakon profesionalnog fotografisanja, u kožnim pantalonama i jaknici, dok nonšalantno na sred ulice otvara vino i šeta sa punom čašom. Ako ništa - nije potegla direkt iz flaše, iako jednoj svetskoj zvezdi zaista ne priliči niti da ovako izgleda, a još manje da se ovako ponaša. 

Jedino se nadamo da će se u nekom trenutku Majli ipak dozvati pameti i ponovo biti ona stara.