Retko koja žena će doći kod frizera sa željom da se ošiša na “fudbalerku” – jednu od najgorih frizura u istoriji koju ponovo iznenada nose velike zvezde.

Visoko na listi frizura koje treba da ostanu u prošlosti definitivno se nalazi “fudbalerka”, odnosno na engleskom mullet. Deluje kao da još samo Džo Egzotik i lik iz Simpsona nose ovu frizuru, ali se neobjašnjivo dopala brojnim poznatim ženama.

Reč je o frizuri koja je posebno bila popularna 80-ih godina prošlog veka, a kod nas se najviše povezuje s nemačkim fudbalerima koji su je rado nosili, pa odatle dolazi i njeno ime.

NAJGORA FRIZURA U ISTORIJI JE PONOVO U TRENDU: 80-ih je bila kultna i nosile su je gotovo sve žene
Instagram 

Za ovu je frizuru karakteristično da je kratka sa prednje strane i duža sa zadnje, a jedna frizerka je u razgovoru za Insider rekla kako ovaj trend verovatno nikad neće nestati i da, na iznenađenje mnogih, ima sve više pobornika. Dok su je pre uglavnom nosili muškarci, izgleda da je ovog puta nose žene, barem ako je suditi po zvezdama poput Rijane, Majli Sajrus i Mejsi Vilijams.

Majli je još na proleće prošle godine ponela ovu frizuru, a pre nekoliko nedelja pojavila se s još kraćom verzijom.

Kada je Rijana na društvenim mrežama objavila tizer za Savage x Fenty reviju, fanovima u prvih nekoliko sekundi nije promaknulo upravo to da pevačica nosi ultra-kratku fudbalerku. To nije prvi put da je odabrala ovu čudnu frizuru jer ju je nosila još davne 2013. godine. Više fotografija pogledajte u galeriji.

Youtube, Instagram Ova se davno otpisana frizura, čini se, vraća na velika vrata.

Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas