Bili i Metju fotografisani su zagrljeni u trenutku kad je ona svoju glavu naslonila na njegovo rame. Šetnju njenog pitbula 'Sharka' nastavili su uz kafu. Iako se ne zna tačno koliko Metju ima godina, nagađanja su da je deset godina stariji od pevačice.

O ljubavnom životu mlade pevačice poznate po hitovima kao što su 'Bad guy' i 'Ocean Eyes', vrlo se malo zna. Nakon što je u svom dokumentarcu otkrila detalje o raskidu s bivšim dečkom, krenula su nagađanja o novoj vezi.

Od kad su nagađanja o njihovoj vezi započela, Metju je zaključao svoj Instagram profil tako da fotografije nisu vidljive. Njegov Instagram prati pevačicina mama i brat Fines, kao i on njih. U opisu profila mu piše da je glumac i pisac iz Los Anđelesa i to je sve što se zna o njenom partneru.

Bili na Instagramu ima čak 81.7 miliona pratilaca, dok ona ne prati apsolutno nikoga.

Nije poznato koliko se dugo Bili i njen partner poznaju, ali je jasno da ne planiraju svoju navodnu vezu da komentirišu i prikazuju javnosti, a njen tim je odbio da komentiriše papraco fotografije.

Podsetimo, Bili je nedavno napravila drastičnu promenu kada je svoju zeleno-crnu kosu ofarbala u platzinasto plavu. Promena frizure kod žena često se povezuje sa promenama na ljubavnom planu, a izgleda da je to bio i slučaj kod mlade pevačice.

bili ajliš
Instagram