Italijanska glumica koja nosi titulu jedne od najlepših žena sveta Monika Beluči snimljena je ovih dana u Rimu, gde je obilazila prodavnice u društvu 11-godišnje kćeri Leoni.

56-godišnja Monika uslikana je u ležernom izdanju dok je imala pune ruke kesa, a lice je sakrila iza zaštitne maske. Uprkos tome i više je nego očigledan bio njen umorni i ispijeni izgled i veliki podočnjaci na licu bez trunke šminke. Šta je razlog tog umornog lica, možemo samo da nagađamo, ali glumica ovih dana radi na snimanju novog filma "La Befana Comes At Night 2" pa je moguće da su je snimanja i vreme na setu iscrpili. Ipak, prirodnu lepote glumice koju obožavaju i žene i muškarci širom sveta ni te sitnice nisu umanjile.

monika beluči
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nedavno se rimskim ulicama prošetala sa sedom perikom koju koristi kao rekvizit na snimanju pa je mnogi nisu prepoznali ni u takvom izdanju.

Monika je svetsku slavu stekla početkom 2000-ih godina, naročito nakon što je snimila filma "Malena", a kritičari njen lik proglasili jednim od najsenzualnijih prikaza žena na filmu. Zapažene uloge ostvarila je i u "Mesiji", "Draculi", "Irréversible", "James Bond: Spectre" i drugima.

monika beluči
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Njenoj se lepoti dive gde god se pojavi i retko ko može skinuti pogled s nje. Pre glumačke ostvarila je manekensku karijeru koju je započela već sa 16 godina radeći prvo kao model u Italiji za Dolce & Gabbanu, a potom i u Njujorku i Parizu gde su je primerile druge velike dizajnerske kuće, a uskoro je snimila i prvi film "Život sa sinovima". Nikada imala problem sa snimanjem obnaženih scena i skidanjem pred kamerama, tako da su njeni glumački počeci obeleženi upravo takvim prizorima.

Njen profil na Instagramu, gde ima 3,9 miliona pratilaca, vrvi izazovnim fotografijama na kojima ponosno ističe svoje obline. Mnogi im ne mogu odoleti, a nije mogao 18 godina mlađi Nikolas Lefebvre, s kojim je u ljubavnoj vezi od 2017. godine i kojeg je skrivala od javnosti čak dve godine.

Pre njega Monikino srce osvojio je fotograf Klaudio Baso, za kojeg se udala 1990. godine i razvela četiri godine kasnije. 1996. godine upoznaje glumca Vensan Kasela s kojim je snimala film "Apartman" i kojemu je rekla DA na venčanju 1997. godine.

Njihov brak navodno je bio otvoren te su oboje često menjali partnere, o čemu je brujao celi Holivud. Ona je čak jednom prilikom izjavila da od supruga i ne očekuje vernost ako ga ne vidi po tri meseca, koliko su znali biti razdvojeni zbog poslovnih obveza i snimanja.

Monika i Vensan dobili su dve ćerke, a njihovu je braku kraj došao 2013. godine. Njihova ćerka Deva krenula je majčinim stopama, a Vensan je u braku sa manekenkom Tnom Kunaki a nedavno su dobili ćerkicu.

vensan kasel i tina kunkai
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia