Život je zaista nekome majka, a nekom maćeha. Dok neki provedu godine i godine učeći i usavršavajući se, nekima je dovoljno samo da se rode u bogatoj porodici. 

Ipak, u ovom slučaju, ne možemo reći da iza vrtoglavog uspeha nema truda i rada.

Naravno, reč je o Kendal Džener, za koju se odavno priča da joj je karijera "kupljena", odnosno, da bez veza koje joj je omogućila porodica, danas ne bi bila ono što jeste. 

Ipak, ne mogu joj osporiti manekensku građu, a od svih članica Kardašijan/Džener klana, ona je neko ko je najmanje preterivao sa plastičnim operacijama

Stručnjaci nagađaju, pogotovo kad se uporede njene fotografije nekad i sad, da je stanjila nos, ali i zategla očne kapke kako bi više bili "mačkasti", a išla je i na liposukciju podbradka i oblikovanje lica, kako bi bilo više u obliku dijamanta, što je daleko poželjnije za njen posao.

Primetno je i da je konačno umnogome rešila problem sa kožom, zbog koje je često bila uslikana sa aknama i bubuljicama

Činjenica je da nekada stidljiva devojka nije mogla tek tako da se probije u svetu manekenstva, da joj nije bilo "mamadžeke" Kris koja joj je otvorila neka vrata, kao i sestre Kim Kardašijan. 

Danas Kendal suvereno vlada modnim pistama, a pokrenula je i brend sa tekilom zbog kog ne sumnjamo da će dobiti još neki milion više na račun. 

Ipak, i za to su se vezaivale brojne kontraverze, te je bila na velikom udaru kritika jer je prisvajala piće koje nije njeno, po rečima Meksikanaca. Međutim, slavna manekenka se na to nije obazirala, već je nastavila dalje po svom. 

U posljednje vreme sve je se češće može videti u večernjim izlascima sa sestrom Kajli, ali i sa prijateljima. Paparaci su je nedavno uslikali sa prijateljom Derekom Blasbergom, a tada je svima zapala za oko više nego upečatljiva kombinacija. Kendal je tom prilikom obukla kožne pantalone u boji konjaka i uparila ih sa braon topom bez bretela.

kendal dzener
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Uska kombinacija savršeno je naglasila njenu manekensku liniju, a dok je hodala, nema ko se za njom nije okrenuo. Takođe je primetno da je Kendal na nogama ponovno nosila kaubojske čizme od kojih se ne odvaja poslednjih nedelja, čak i kad nosi bikini.

Naravno, fotografije su završile i na društvenim mrežama. "Savršena je", "Biže koliko je zgodna", "Možda su joj kupili karijeru, ali zaista izgleda savršeno", "Nikad bolje nije izgledala", "Kloi bi trebalo da uči od nje kako ne preterati sa operacijama"... samo su neki od komentara ljudi. 

Nema šta, Kendal zaista zna kako da povuče prave poteze i iskoristi ono što joj je dato rođenjem.

Još njenih fotografija i kako se menjala kroz godine pogledajte u galeriji ispod: 

Shutterstock, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Kendal Džener transformacije