Kloi Feri  jedna je pd najpoznatijih britanskih rijaliti zvezda. Učestvovala je u raznim programima, proslavila se još 2015., a od tada svoje pratioce ne prestaje da obasipa fotkama na Instagramu.

Estetske i plastične operacije nisu joj stran pojam pa možemo slobodno reći da se kroz godine u potpunosti transformisala. Međtim, sada je odlučila da je možda ipak vreme prestane s odlascima pod nož.

Iako ima samo 25 godina, na operacije je do sada potrošila desetine hiljada dolara, a izgleda da je sada napokon zadovoljna svojim izgledom.

"Prvi put nakon mnogo godina, napokon sam srećna sa svojim izgledom. Osećam da izgledam dobro i zaista mislim da neću raditi više operacija", rekla je. Osim botoksa i liftinga, Kloi je podignula i povećala zadnjicu, povećala usne, dva puta operisala nos i tri puta grudi koje je krajem prošle godine odlučila da smanji. Sve to, a ima samo 25 godina...

Kloi se toilko promenila da ne liči na devojku s početka "karijere"... Pored svih operacija, tu su i filteri za obradu fotografija, te je verovatno ni porodica više ne prepoznaje.

U nastavku pogledajte kako je Kloi izgledala 2015. godine, kada je tek krenula sa intervencijama:

kloi feri
BT1JC1 / Backgrid UK / Profimedia 

U galeriji ispod pogledajte više njenih slika:

Youtube, Instagram Kloi Feri nekad i sad